star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 49 m²

    alapterület

Vételár:

54,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 49 m² alapterület

  • Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 49m²


Ár:

54 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
4.
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Lift
van

Az ingatlanról:

Budapest Óbudán a III. kerületben a Búvár utcában egy 10 emeletes liftes épület 4. emeletén, 2 éve teljes körűen felújított 49 nm-es panel lakás eladó. A felújítás során a teljes körű villamos hálózat, a nyílászárók cseréje ( 3 rétegű üveg), a radiátorok, vízvezetékek és a hideg/meleg burkolatok cseréje megtörtént. A konyha teljes egészében felújítva, új konyhabútor és háztartási gépek kerültek beszerelésre. A lakás terasza be lett építve, ami jelenleg a hálószoba részét képezi. A közelben a Hajógyári sziget, Flórián és a Szentlélektér, buszmegálló, HÉV megálló, villamosmegálló, iskola, gyógyszertár, pékség mind megtalálható.
A lakás bútorozottan vagy anélkül megegyezés szerint.


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6484820


+36 70

Ingatlannet kód: NET6484820


A panellakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 49 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 54,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 120 408 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Anna Ingatlaniroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6484820. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.