star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Mezőhegyes

  • 68 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

14,2 millió Ft

Eladó lakás Mezőhegyes

  • 68 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Mezőhegyes

  • 68m²


Ár:

14 200 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
4.
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó Békés vármegyében, Mezőhegyes település szívében, egy 4 szoba (egy jelenleg étkező), előszoba/ közlekedő, konyha, kamra, fürdőszoba és wc helyiségekből álló, jó állapotú, teljesen felújított 68 m2-es, 4. emeleti ERKÉLYES panel lakás!
A lakásba új műanyag ablakok (kivéve az erkélyre nyíló szobában) és új redőnyök (az erkélyen is), valamint új bejárati ajtó került beszerelésre.
A lakás a legtakarékosabb gáz kazános egyedi fűtéssel és hűtő-fűtő klímával is rendelkezik!
A WC és a fürdőszoba 5 éve teljesen fel lett újítva!
A közlekedő/előszoba, konyha, fürdő és WC hidegburkolattal (járólap), a 4 szoba újabb laminált padló, a kamra és az erkély újszerű linóleum burkolattal ellátott.
A lakás bútorokkal együtt eladó, mely benne van az árban, kivéve a hálószoba és a kis szoba bútorait. Gáztűzhely is van a lakásban.
A közös költség 2.000,-Ft/hó.
Parkolás a ház előtt lehetséges, közterületen, ingyenesen.
A lakás mind családoknak, mind fiatal vagy idősebb pároknak, mind egyedülállóknak tökéletes jó elhelyezkedése, és mérete alapján. A lakás teljesen felszerelt és teljesen felújított, ide Önnek szinte csak beköltöznie kell!
A lakás nagyon közel van a helyi általános iskolához, az egyik óvodához, az egyik orvosi rendelőhöz, több bolthoz, a bankhoz és több hivatalhoz is.
Sem új ablakok beépítésével, sem korszerű, energiatakarékos fűtés kialakításával nem kell bajlódnia, ha ezt az ingatlant választja!!!
Az ingatlan tehermentes, arra falusi CSOK, hitel, babaváró támogatás is felvehető, melynek elintézésében szintén gyors és szakértő segítséget nyújtunk önnek igény esetén!
A lakás az adásvétel után 90 napon belül vehető birtokba.
Ha felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal!
Kedvező hitelajánlatokkal (BABAVÁRÓ hitel, piaci hitel, és szabad felhasználású hitel) várjuk jelentkezését. Számos konstrukció közül választhatnak.
Irodáink Szentes, Petőfi utca 12. A buszmegálló felől, és Csongrád, Fő utca 54. szám alatt várja a személyes érdeklődőket.
VÁLASSZUK KI EGYÜTT AZ ÖNNEK LEGMEGFELELŐBB AJÁNLATOT! BANKI SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜL!

Referencia szám: M252997-IN


Elhelyezkedés

Mezőhegyes


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6579960


Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6579960

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó mezőhegyesi panellakás 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 68 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa cirkófűtés. A panellakás ára 14,2 millió Ft, négyzetméter ára 208 824 Ft, ami a mezőhegyesi átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Dr. Szabados Éva referens a Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6579960. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mezőhegyes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.