star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Mezőhegyes

  • 56 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

10,7 millió Ft

Eladó lakás Mezőhegyes

  • 56 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Mezőhegyes

  • 56m²


Ár:

10 700 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
4.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó Békés vármegyében, Mezőhegyes település szívében, egy 3 szoba, kibővített előszoba, közlekedő, konyha, kamra, fürdőszoba és wc helyiségekből álló, jó állapotú, nagyobb részben felújított 59 m2-es, 4. emeleti panel lakás!
A lakásban a nappaliban és az egyik szobában vadiúj a laminált padló, a hosszú szobában még padlószőnyeg van.
A fürdőszoba és a WC is viszonylag felújított. A konyhabútor is újabb.
A lakásban új műanyag ablakok vannak beszerelve, minden helyiségben!
A közlekedő, konyha, kamra, fürdő és WC hidegburkolattal (járólappal) ellátott.
A lakás fűtése egyedi gáz fűtés, radiátorokkal, mely a legtakarékosabb fűtési módot biztosítja!
A lakás kiürített, senki nem lakja, azonnal birtokba vehető! A lakás megkímélt állapotban van, egy tisztasági festés után beköltözhető!
Gáztűzhely nincs a lakásban.
A tulajdonos még tervez kisebb javító festést végezni rajta.
A közös költség 4.000,-Ft/hó.
Parkolás a ház előtt lehetséges, közterületen, ingyenesen.
A lakás mind családoknak, mind fiatal vagy középkorú pároknak, vagy egyedülállóknak tökéletes jó elhelyezkedése, felszereltsége és mérete alapján. A lakás napfényes, minden helyiségéből panorámás kilátás nyílik a zöldterület felé.
A lakás nagyon közel van a helyi általános iskolához, több bolthoz, az egyik orvosi rendelőhöz, postához, vasút- és buszállomáshoz is. Az óvoda és a hivatalok is elérhetők 10 perc sétával.
Sem új ablakok beépítésével, sem korszerű, energiatakarékos fűtés kialakításával nem kell bajlódnia, ha ezt az ingatlant választja, ezzel jelentős időt és pénzt takaríthat meg!
Az ingatlan tehermentes, arra CSOK, hitel és babaváró támogatás is felvehető, melynek elintézésében szintén gyors és szakértő segítséget nyújtunk önnek igény esetén!
Ha felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal!
Vagy esetleg ingatlant adna el? Akkor is keressen bátran a megadott telefonszámon! Akár ingyenes árkalkulációt is szívesen végzünk Önnek, további kötöttségek nélkül!

Referencia szám: M266535-IN


Elhelyezkedés

Mezőhegyes


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6614398


Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6614398

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó mezőhegyesi panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 56 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa cirkófűtés. A panellakás ára 10,7 millió Ft, négyzetméter ára 191 071 Ft, ami a mezőhegyesi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Dr. Szabados Éva referens a Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6614398. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mezőhegyes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.