star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Mezőhegyes

  • 56 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

10,5 millió Ft

Eladó lakás Mezőhegyes

  • 56 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Mezőhegyes

  • 56m²


Ár:

10 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1979
Emelet
1.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

CSAK az OTP Ingatlanpont kínálatában!
Eladó Békés vármegyében, Mezőhegyes település szívében, egy 3 szoba, előszoba, közlekedő, konyha, kamra, fürdőszoba és wc helyiségekből álló, átlagos állapotú, 56 m2-es, ELSŐ emeleti panel lakás!
A lakásban nagyobb felújítás nem történt a fűtés rendszer kivételével, de megkímélt állapotú.
A lakás fűtése központi gáz fűtés, kazánnal, radiátorokkal, mely az egyik legtakarékosabb fűtési módot biztosítja.
Gáztűzhely van a lakásban.
A közös költség 2.000,-Ft/hó.
Parkolás a ház előtt lehetséges, közterületen, ingyenesen.
A lakás mind családoknak, mind fiatal vagy idősebb pároknak, mind egyedülállóknak tökéletes jó elhelyezkedése, és mérete alapján.
A lakás nagyon közel van a helyi általános iskolához, az óvodához, több bolthoz, a bankhoz, a hivatalokhoz és nincs messze az egyik orvosi rendelő sem.
Az ingatlan tehermentes, arra falusi CSOK, hitel és babaváró támogatás is felvehető, melynek elintézésében szintén gyors és szakértő segítséget nyújtunk önnek ingyenesen igény esetén!
Ha felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal!
Vagy esetleg ingatlant adna el? Akkor is keressen bátran a megadott telefonszámon! Akár ingyenes árkalkulációt is szívesen végzünk Önnek, további kötöttségek nélkül!

Referencia szám: M271351-IN


Elhelyezkedés

Mezőhegyes


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6635461


Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6635461

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó mezőhegyesi panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 56 m². További jellemzői: az építés éve 1979, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa cirkófűtés. A panellakás ára 10,5 millió Ft, négyzetméter ára 187 500 Ft, ami a mezőhegyesi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dr. Szabados Éva referens a Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6635461. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mezőhegyes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.