star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Miskolc

  • 51 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

26 millió Ft

Eladó lakás Miskolc

  • 51 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Miskolc

  • 51m²


Ár:

26 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
panel

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Eladó Miskolc kedvelt városrészén, a Győri kapuban, egy 51 m2-es 2 szobás ingatlan!

A lakás egy panelprogramban részt vett 4 emeletes társasház, 3. emeletén található.

A z ingatlan 2019-ben teljes körűen fel lett újítva, igényes, fiatalos belsőt kapott. A szobák tágasak, és mivel nem árnyékolja le másik ingatlan, a világosság garantált. Az étkező egybe van nyitva a konyhával, ami gépesítve van. A szobák padlózata laminált parketta, a konyha, étkező, és az előtér új típusú vinyl borítást kapott, a többi részen pedig járólap burkolat található. A fürdőszoba és a WC külön helyiségben helyezkedik el.
Az ingatlanba való bejutást , egy több ponton záródó acél biztonsági ajtó teszi lehetővé.

Az lakásban modern, műanyag ablakok vannak beépítve, redőnnyel ellátva, ezzel is biztosítva a tökéletes hőszigetelést.
A nyári hőség ellen, pedig a klíma garantálja kellemes belső hőmérsékletet.

A lakás távfűtéses, a radiátorok egyedi mérővel vannak felszerelve. A társasház külső szigetelése miatt, a lakásban télen folyamatosan meleg van, még alacsony távhő használata mellett is.

Az ingatlan központi helyen helyezkedik el. Pár perc sétával elérhető a busz- és villamosmegálló, óvoda, iskola. Közelben található még, posta, orvosi rendelő , Lidl, Aldi és COOP üzletek.


Elhelyezkedés

Miskolc, Gyula utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6612472


+36 70

Ingatlannet kód: NET6612472


Az általad megtekintett eladó miskolci (Gyula utca) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A panellakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 51 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A panellakás ára 26 millió Ft, négyzetméter ára 509 804 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant Opalkó Ildikó referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6612472. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.