star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Miskolc, Győri kapu

  • 63 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

31,9 millió Ft

Eladó lakás Miskolc, Győri kapu 1. kép

Eladó lakás Miskolc, Győri kapu

  • 63 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Miskolc, Győri kapu

  • 63m²


Ár:

31 900 000 Ft

Közös költség
11,97 ezer Ft
Építés éve
1975
Emelet
3.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
van
Lift
nincs
Bútorozott
Megegyezés szerint
Kertkapcsolatos
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Megegyezés szerint
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

Eladó a Győri kapuban a Vászonfehérítő utcában 4 emeletes társasházban egy 3. emeleti, 63m2-es,  szép állapotú  saját tulajdonú, tehermentes panellakás. Igény esetén teljes berendezéssel.

Kiváló  infrastruktúra, közelben iskola, óvoda, Aldi, Jysk, Nemzeti dohánybolt, virágbolt, cukrászda. Busz- és villamosmegállók néhány percre. A társasház előtt játszótér található, parkolás az utcában és a társasház előtti kavicsos parkolóban ingyenes. Jó lakóközösség. A közös költség 190,-Ft/m2/hó . A társasház anyagi helyzete rendezett, lakástakarékpénztárral rendelkezik. 

A lakás világos, az ablakok mindkét irányba néznek, így egész nap besüt a nap, középső lakás így a téli időszakban a lakás hőmérséklete kellemes, gyermekes családok részére is tökéletes. A nappaliban nagy teljesítményű klíma biztosítja a nyári időszakban az egész lakásban az ideális hőmérsékletet.

A nyílászárók cseréje megtörtént, redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek, biztonsági bejárati ajtó.

A lakás különlegessége, hogy a felújítás során az erkély átépítésre került, teljes üvegfelülettel, tolóajtóval, az erkélyen így 4 fő is kényelmesen elfér. A fürdőszoba és WC külön helyiségben található. 

A konyha tágas, világos.

A lakáshoz tartozik egy zárt pince, amit a szomszéd tulajdonossal közösen használunk.

A lakás rövid határidővel birtokba vehető.

Érdeklődni: 06-30/290-1454 Képekért keressen privát üzenetben.

Irányár: 31,9 millió Ft

 


Elhelyezkedés

3531, Miskolc, Győri kapu, Vászonfehérítő utca 2


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6644318


Ingatlannet kód: 6644318


Az általad megtekintett eladó Miskolc, Győri kapui (Vászonfehérítő utca 2) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 63 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 31,9 millió Ft, négyzetméter ára 506 349 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Tünde Sveda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644318. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc, Győri kapu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.