star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Miskolc, Avas

  • 54 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

24,99 millió Ft

Eladó lakás Miskolc, Avas

  • 54 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Miskolc, Avas

  • 54m²


Ár:

24 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Lift
van

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk Miskolc Avas I ütemében a Középszer utcában 10 emeletes épület 2 emeletén 54m2-es 1+2 feles szépen felújított és karbantartott lakást. A szobák laminált parkettával, míg a többi helyiség járólappal burkolt. A közelben boltok, orvosi rendelő, gyógyszertár, buszmegálló található. Csendes lépcsőház jó lakóközösség jellemzi a házat. Az ingatlanra támogatott CSOK PLUSZ hitel igénybe vehető. Irodánk teljes körű hitel ügyintézéssel segíti meglévő és leendő ügyfeleit az összes Bank kínálatából. Amennyiben felkeltettem az érdeklődést kérem hívjon bizalommal nézzük meg együtt leendő otthonát.


Elhelyezkedés

Miskolc, Avas, Középszer utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6625887


Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6625887

Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Miskolc, avasi (Középszer utca) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A panellakásról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 54 m². További jellemzői: a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 24,99 millió Ft, négyzetméter ára 462 778 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Airizer Csabáné referens a Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625887. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc, Avas ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.