star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Miskolc

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

25,5 millió Ft

Eladó lakás Miskolc

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Miskolc

  • 55m²


Ár:

25 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1970
Emelet
7.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

MISKOLC - BELVÁROS, 55 M2, 2 SZOBÁS, 7.EMELETI PANORÁMÁS LAKÁS ELADÓ

Miskolc belvárosában, a Vörösmarty utcában megvételre kínálok, egy lenyűgöző lehetőséget Önnek és családjának! Ez a 55 m2-es, 2 szobás, átlagos állapotú, erkélyes lakás tökéletes otthona lehet mindazoknak, akik a város szívében, modern és praktikus környezetben szeretnének élni.

Az ingatlan egy 10 emeletes társasház 7. emeletén helyezkedik el, és egyedi, praktikus elrendezése biztosítja az optimális funkcionalitást. Benne két tágas szoba, közlekedő-előtér, gardrób, konyha, külön WC és fürdőszoba helyiség található. A meleg laminált parketta a szobákban otthonos hangulatot teremt, míg a többi helyiségben, a minőségi járólapok könnyű tisztíthatóságot és modern megjelenést garantálnak.

A távhőrendszer és a radiátorok minden helyiségben gondoskodnak a kellemes hőmérsékletről, miközben az energiahatékonyság is kiemelkedő. Az esztétikus kialakítás és a fűtési rendszer egyaránt hozzájárulnak a kényelmes élethez.

Az ingatlan vásárlásához kedvezményes szolgáltatások állnak rendelkezésre, a teljes OTP bankcsoport háttértámogatásával.
/ CSOK, BABAVÁRÓ, ÜGYVÉD /

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Hívjon még ma, hogy személyesen is megtekinthesse ezt a csodálatos ingatlant.
Az otthona csak egy lépésre van!

25500000 Ft

Referencia szám: M262425


Elhelyezkedés

Miskolc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6621568


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6621568

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó miskolci panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 25,5 millió Ft, négyzetméter ára 463 636 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Kovács Emese referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6621568. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.