star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Miskolc

  • 54 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

18,2 millió Ft

Eladó lakás Miskolc

  • 54 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Miskolc

  • 54m²


Ár:

18 200 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
6.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Borsod megye, Miskolc, 54 nm-es 1 + félszobás, nagy erkélyes lakás eladó. Az ingatlan közel a belvároshoz a Selyemrét városrész közkedvelt részén, csendes parkban, korszerű, már az építéskor külső hőszigeteléssel ellátott 7 emeletes társasház 6. emeletén helyezkedik el. Nappali, hálószoba, előszoba, konyha, lomos, fürdőszoba és különálló WC található benne. Az ingatlan nyílászárói új műanyag szerkezetűek, a villamos hálózat és a vízvezeték is cserélve lett. Fűtése házközponti, a hőleadás radiátorokkal történik. Szobái laminált parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt. A centrumtól másfél megállóra , száz méterre a villamostól, zavartalan kilátással és az út porától mentesen, kifogástalan lakóközösségben élhet itt. A lakáshoz igény szerint, 4,8 M Ft.-ért megvásárolható egy 16 nm-es száraz tiszta garázs. Jogtiszta, az alapterület és az utak tulajdoni hányada is meg lett vásárolva, telekkönyvbe bevezetve. Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal és nézzük meg együtt!

Referencia szám: M269947


Elhelyezkedés

Miskolc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6625528


Csantavéri Krisztián

Csantavéri Krisztián

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6625528

Csantavéri Krisztián

Csantavéri Krisztián

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó miskolci csúszózsalus lakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A csúszózsalus lakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 54 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa gáz (központi). A csúszózsalus lakás ára 18,2 millió Ft, négyzetméter ára 337 037 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Csantavéri Krisztián referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625528. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.