star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Miskolc

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

25,7 millió Ft

Eladó lakás Miskolc

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Miskolc

  • 55m²


Ár:

25 700 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
10.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Miskolcon belvárosában eladó egy 55 négyzetméteres, 2 szobás, gardróbbal rendelkező, klímás, észak-déli fekvésű panellakás, mely kitűnő panorámával büszkélkedik. Az ingatlan egyedileg tervezett konyhával és nagyszobával rendelkezik.
A nappali szekrénysor szintén egyedileg tervezett és egy motorosan felhajtható 180×200-as franciaágy kapott helyet. A biztonságot fém bejárati ajtó, minőségi műanyag ablakok és redőnyök szolgálják minden ablakon, az erkélyen pedig külső redőny is található.
A környéken számos kényelmi szolgáltatás, mint boltok, iskola, óvoda, gyógyszertár és buszmegállók is könnyen elérhetőek, mindössze 2 perces sétával. A lépcsőház rendkívül tiszta, csendes és igényesen járólapozott.
Az ingatlan jó állapotú, így az új tulajdonosnak nem kell a felújítással bajlódnia. Funkcionális és praktikus elrendezése kényelmes életteret biztosít.


Elhelyezkedés

Miskolc, Vörösmarty Mihály utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6632371


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6632371

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó miskolci (Vörösmarty Mihály utca) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 25,7 millió Ft, négyzetméter ára 467 273 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Nagy Tibor referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632371. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.