star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Miskolc

  • 63 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

28 millió Ft

Eladó lakás Miskolc

  • 63 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Miskolc

  • 63m²


Ár:

28 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
4.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
központi egyedi mérővel
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó Miskolcon a Bársony János utcában sokak által kedvelt 63 nm-es 2.5 szobás lakás beépített loggiával. Panelprogramos épületben található, aminek köszönhetően műanyag nyílászárókat kapott és egyedi távfűtést. A szobákban laminált padló, többi helyiségben hideg burkolat található! Napkollektorral segítik a lépcsőházat, aminek köszönhetően nagyon kedvező a fűtésszámla még télen is! Tároló van a lakáshoz ha esetleg nem férne minden el a lakásban! Költözés akár 30 napon belül megoldható.
Ritka ekkora méretű lakás ebben az utcában, keressen bátran!
Kiváló lokációja miatt minden korosztály számára kiváló választás lehet, minden megtalálható a közelben! Boltok, gyógyszertár, orvosi rendelő, óvoda, iskola, busz és villamos megálló.
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal és tekintsük meg együtt akár hétvégén is!
OTP Banki hátterünknek köszönhetően finanszírozási igényekben (pl. Babaváró, CSOK, Felújítási hitel, stb.) is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető, megbízható ügyvédi közreműködést, szerződéskötéshez irodai hátteret biztosítunk, egyeztetés céljából kérem keressen az elérhetőségemen és hivatkozzon az M261759 referencia számra.


Elhelyezkedés

Miskolc, Győri kapu


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6632416


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6632416

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó miskolci (Győri kapu) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 63 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. A panellakás ára 28 millió Ft, négyzetméter ára 444 444 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Nagy Tibor referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632416. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.