star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Nagykáta

  • 70 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

32,9 millió Ft

Eladó lakás Nagykáta

  • 70 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Nagykáta

  • 70m²


Ár:

32 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1975
Emelet
4.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Az ingatlan jellemzése:
Az 1975-ös átadású, három lépcsőházat magába foglaló, beton vázas, tégla építésű társasház negyedik emeletén kínáljuk eladásra 70 m2 alapterületű, három szobás lakásunkat, mely egyrészt keleti, másrészt nyugati tájolása miatt természetes fénnyel jól megvilágított, világos élettér, mely a nagy helyiségei által tág térhatású, jól élhető lakás, kimondottan nagy alapterületű konyhával és fürdőszobával.
A lakás külső nyílászárói hagyományos fatokos ablakok, dupla szárnyon egy rétegű üvegezéssel ellátva, a konyhában már műanyag tokos ablakkal, hőszigetelő üvegezéssel. Fűtése gázkazánról üzemelő házközponti fűtés, radiátor fűtőtestekkel. Meleg víz ellátása villany bojlerról megoldott. Egyedi mérőórás elektromos áram ellátása: 3x16A és 1x10A vezérelt. A lakás hűtése klímával biztosított.
A lakás belterének jellemzése:
A 70 m2 alapterületű lakáshoz tartozik egy 6 m2 alapterületű, belső udvarra néző erkély, valamint az emeleti közlekedőből önálló bejáraton át nyíló 4 m2 alapterületű háztartási tároló helyiség. A főbájárat egy közlekedő előszobába nyílik, mely előtérből érhető el a lakás minden helyisége. Az előtérből balra, a főutcai fronton található a nyugati tájolású nappali szoba, ami a 24 m2 alapterületével egy igazán hangulatos és jól berendezhető központi élettér.
A lakás középső szektorában található a dupla mosdókagylóval szerelt kádas fürdőszoba és egy önálló wc helyiség. A lakás keleti oldalán, belső kertre tekintő ablakokkal került kialakításra a konyha és étkező, mely kiegészül egy belső éléskamrával. A konyha mögött egy 22 m2 alapterületű, erkélyes, nagy szoba megosztásával létrehozott két csendes hálószoba következik, mely igény esetén újra egy nagyszobára visszaalakítható.
Az ingatlan finanszírozása:
Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott piaci hitelt vagy lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához a CSOK Plusz állami támogatott kamatozású hitel is igénybe vehető, mely finanszírozás esetén 20% önerővel megvásárolható a lakás. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.
Az ingatlan környezetének jellemzése:
A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán bölcsőde, több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, nyugdíjas klub nyújt szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek.
A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett.


Elhelyezkedés

Nagykáta


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6657573


Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


33 000 000 Ft

Nagykáta

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 56m²

43 000 000 Ft

Nagykáta

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 105m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6657573

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó nagykátai téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m². További jellemzői: az építés éve 1975. A téglalakás ára 32,9 millió Ft, négyzetméter ára 470 000 Ft, ami a nagykátai átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Tápióvölgye Ingatlaniroda referens a Tápióvölgye Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6657573. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykáta ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.