star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Pécs

  • 68 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó lakás Pécs

  • 68 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Pécs

  • 68m²


Ár:

49 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Csodálatos lehetőség Mecsekoldalon a Surányi Miklós úton!

Eladó egy felújított, 3 szobás, 1. emeleti lakás, mely a város nyüzsgésétől távol, mégis kiváló közlekedési és szolgáltatási lehetőségekkel rendelkezik.
A 68nm-es alapterületű lakás egy 10nm-es erkéllyel is rendelkezik, ahol élvezheti az új tulajdonos a friss levegőt. Az ingatlan részleges felújításon esett át. A napfényes nappali és a kényelmes hálószobák műanyag nyílászárókkal lettek ellátva, ideálisak mindennapi életviteléhez, a legnagyobb szoba légkondicionálóval van felszerelve.

A konyhában 2023-ban új konyhabútor kapott helyet. Fürdőszoba teljesen felújított, új burkolatokkal, szerelvényekkel és új vízvezetékkel, így a modern kényelmet tudják nyújtani. WC külön helyiségben, szintén új burkolatokkal. Az ingatlan fűtése gázkazánnal biztosított.

A lakás bútorozatlan, így a költözés gördülékeny és kellemes lesz.
Az ingatlanhoz tartozik egy 26nm-es garázs is, ami 8m millió forintért, meg lehet vásárolni igény szerint.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló - közel van az alapvető szolgáltatásokhoz és a természethez is egyaránt. Ez egy igazi otthon, amely városi pezsgést és nyugalmat egyesít.


Elhelyezkedés

Pécs, Surányi Miklós út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6629524


+36 30

Ingatlannet kód: NET6629524


Az általad megtekintett eladó pécsi (Surányi Miklós út) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 68 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 733 824 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Méhes Anita referens a VR360 Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629524. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.