star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Székesfehérvár, Belváros

  • 95 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

79,9 millió Ft

Eladó lakás Székesfehérvár, Belváros

  • 95 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Székesfehérvár, Belváros

  • 95m²


Ár:

79 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1900
Szobák száma
3
Fűtés
cirkófűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Székesfehérváron, történelmi belvárosi, NAGYPOLGÁRI, egyemeletes, jól karbantartott, téglaépület EMELETÉN, 3 szobás, 95 m2 hasznos lakóterű (bruttó 114,5 m2), D-i tájolású, JÓ ÁLLAPOTÚ, alacsony rezsijű, cirkófűtött AZONNAL KÖLTÖZHETŐ lakása eladó, PINCERÉSSZEL, a lakás feletti BEÉPÍTHETŐ TETŐTÉRREL.
A lakás abszolút KÖZPONTI elhelyezkedésének, ÉS KITŰNŐ INFRASTRUKTÚRÁJÁNAK köszönhetően igen sokcélú hasznosításra alkalmas: így ügyvédi-, könyvelői- vagy egyéb irodának, kis szolgáltató egységeknek, olyan célra is, ahol számít a nagyon könnyű megközelítés és az áthaladó ügyfél forgalom.

A TULAJDONOS 1,5-2 SZOBÁS, JÓ ÁLLAPOTÚ, BELVÁROS KÖZELI LAKÁST BESZÁMÍT.

A lakásba egy kényelmesen járható lépcsőházból léphetünk, a tágas, egy légtérben található előszoba-étkező konyhába, melynek konyha részéből egy praktikus jó méretű kamra nyílik.
Ebben a tágas, világos egy légtérben kapott helyet egy ízléses beépített kandalló. Ebből az akár nappaliként működő részből egy közlekedő indul.
Ehhez az egy légtérhez a legközelebb a közlekedőből megközelíthetően nyílik a külön mosdó – a vendégmosdó – aztán a 3 szoba és a közlekedő másik végén található az intim elhelyezkedésű fürdőszoba-WC, melyben került elhelyezésre egy épített zuhanykabin, és a cirkókazán.
A lakás feletti tetőtér a lépcsőházból kényelmesen járható külön lépcsőn és ajtón át közelíthető meg.
Az épület alatt egy használható pincerész található.

Földszint és emelet kialakítású, az 1900 körül, vastag téglafalakkal épült, jól karbantartott, nemrégen felújított homlokzatú téglaépület néhány lakásnak és kis szolgáltatóegységnek nyújt helyet.
A lakás fűtését és a meleg vizet a jó állapotú kombi cirkó gázkazán adja. A fűtés minden helyiségben radiátoros. A nyílászárók tekintetében az ajtók igényes kivitelezésben tömör fából készültek. Az utcafronti ablakok műanyag, 2 réteg üvegezésűek, a hátsó udvarra nézők pedig jó állapotú Geréb tokos szerkezetek.
A szobákban esztétikus, jó állapotú, fa parketta található, a többi helyiség járólap burkolatot kapott.
A közös költség 35 000 Ft.

Környék

Belvárosi - történelmi belvárosi övezet, kitűnő infrastruktúrával és megközelíthetőséggel, főúthoz, autóbuszmegállóhoz közel. Az infrastruktúra kiváló, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, kisebb szolgáltató egységek, a háztól gyalogosan mind pár perc alatt elérhető. A nagy bevásárló központok közül, a lakáshoz a kis TESCO és Media Markt van a legközelebb. A városi termelői piac is 2-3 perc alatt elérhető.

Megközelíthetőség

A lakás elhelyezkedésének köszönhetően tömegközlekedéssel is nagyon könnyen megközelíthető a 10, 11, 13, 14, 26, 27, 37, 40, 41, 42, 43, 44-es autóbusszal.

Akár egy kitűnő elhelyezkedésű, kényelmes lakást, akár egy garantáltan jó befektetést, akár egy szolgáltatásra alkalmas üzlethelyiséget keres, megtalálta!

Hívjon a részletekért!

20 pénzintézet partnereként hitelben is díjtalanul segítünk, Önnel közösen kiválasztjuk a piacról az Önnek leginkább kedvező 3 hitelkonstrukciót, hogy biztosan a legjobb lehetőséget válassza.

Történelmi belváros, belváros, 3 szoba, jó közlekedés, jó infrastruktúra, kiváló befektetés, 1. emelet, azonnal költözhető

Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Fürdőszoba
3.8m²
Szoba
17.3m²
Szoba
16.7m²
Szoba
18.3m²
Közlekedő
8.2m²
Kamra
2.75m²
Konyha
26.7m²

Elhelyezkedés

Székesfehérvár, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6524215


Paraidi Mihály Barna

Paraidi Mihály Barna

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6524215

Paraidi Mihály Barna

Paraidi Mihály Barna

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Székesfehérvár, belvárosi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 95 m². További jellemzői: az építés éve 1900, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 79,9 millió Ft, négyzetméter ára 841 053 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Paraidi Mihály Barna hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6524215. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.