star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Székesfehérvár, Belváros

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

35 millió Ft

Eladó lakás Székesfehérvár, Belváros 1. kép

Eladó lakás Székesfehérvár, Belváros

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Székesfehérvár, Belváros

  • 55m²


Ár:

35 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
8,4 ezer Ft
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
távfűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs
Bútorozott
Nem
Kertkapcsolatos
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Igen
Költözhető
Megegyezés szerint
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
2 m²

Az ingatlanról:

Eladó 55 négyzetméteres, klimatizált lakás belvárosi környéken, Székesfehérváron a Deák Ferenc utcában

 

Kiváló lehetőség azoknak, akik szeretnének otthont találni a belváros szívében vagy akár befektetők számára is. A lakás 55 négyzetméteres, ideális méretű egyedülállóknak, pároknak, családoknak. 

  • Az ingatlanhoz tartozik egy önálló és zárható pincehelyiség helyiség az alagsorban lehetőséget teremt tárgyak tárolására.
  • Felszereltségében klímával rendelkezik, biztosítva a kényelmet a forró nyári napokon. 
  • A fürdőszobában villanybojler található, így mindig friss, meleg víz áll rendelkezésre a mindennapi kényelem érdekében. 
  • A lakáshoz tartozik egy erkély is, ahol kellemes időjárás esetén pihenni lehet, vagy egy csésze kávé vagy tea mellett élvezheti a friss levegőt és a kilátást.

Az ingatlan központi elhelyezkedése minden fontos szolgáltatást és kényelmi lehetőséget könnyen elérhetővé tesz; a közelben található: iskola, edzőterem, orvosi rendelő, patika, élelmiszer boltok. Közel van a lakáshoz a vasútállomás, valamint a buszpályaudvar, ennek köszönhetően a város távolabbi pontjai is egyszerűen elérhetőek tömegközlekedéssel.

 A környék biztonságos és barátságos, ideális választás mindenki számára, aki nyugodt környezetben szeretne lakást vásárolni. Az utcán lehetőség van parkolásra.

Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek. 

További információkért hívja az alábbi telefonszámok egyikét:

 

0650/104-16-28

0670/391-20-64

 

 


Elhelyezkedés

8000, Székesfehérvár, Belváros, Deák Ferenc utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 50

Ingatlannet kód: 6652515


+36 50

Ingatlannet kód: 6652515


Az általad megtekintett eladó Székesfehérvár, belvárosi (Deák Ferenc utca ) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A panellakás ára 35 millió Ft, négyzetméter ára 636 364 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Miklós hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6652515. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.