star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Székesfehérvár, Lövölde

  • 63 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

47 millió Ft

Eladó lakás Székesfehérvár, Lövölde

  • 63 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Székesfehérvár, Lövölde

  • 63m²


Ár:

47 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1950
Emelet
tetőtér
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó saját parkosított udvarral rendelkező téglaépítésű társasház 2. emeleti, 2 szobás, kiemelkedő minőségű lakása a Lövölde út környékén. Ez a lakás ideális lehet olyan párok számára, akik valami különleges hangulatú lakásra vágynak!

A lakás felújítása 10 éve elkészült, de azóta sem kopott a fénye, ennek a gyönyörű napfényes lakásnak. Felejtsd el a felújításokkal járó kellemetlenségeket és költségeket! Ebbe a lakásba tényleg csak költözni kell. Ráadásul, igény szerint a lakás teljes berendezése is megvásárolható vagy alku tárgyát képezheti.

A felújítás során a nyílászárók újakra lettek cserélve. Nem csak kívül, hanem belül is. Megújult a fürdőszoba is, ahol különleges kőburkolat fedi a falakat és a mosdópultot. A fűtés kondenzációs gázkazánnal történik radiátorokon keresztül. A nappalit és a hálószobát is külön klímával szerelték fel, melyekkel fűteni és hűteni is lehet.

A méretre készült, beépített konyha olyan, mint amit minden háziasszony álmodik magának. Tágas, napfényes és minden korszerű géppel felszerelt. Ezek értelemszerűen maradnak és a következő tulajdonos számára könnyítik meg a házimunkát. Még egy kis spájz is tartozik hozzá.

A közelben szinte minden fontos intézmény megtalálható. Szupermarket, barkácsáruház, orvosi rendelők, bölcsőde, óvoda, iskola és egyéb közigazgatási intézmények pár perces sétára találhatóak. De a hangulatos belváros eléréséhez is csak 10 percet kell sétálni. A közeli buszmegállókból a város minden része szinte átszállás nélkül megközelíthető. A vasútállomás is egy buszmegállóra vagy pár perc sétára van. Az autópálya eléréséhez csak 2 közlekedési lámpán kell áthaladni. Tehát akár ingázáshoz is ideális lakás. A ház körül, ingyenes parkolók állnak a rendelkezésre.

Komoly érdeklődőket várunk, akik nem szeretnének hónapokon keresztül küszködni a lakásfelújítással és kockáztatni, hogy drágábba fog kerülni, mire elkészül. Ezért érdemem most lecsapni rá, amíg még ennyiért megvehető!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is. alacsony fenntartás, berendezett, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, prémium anyagok, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, amerikai konyha, klíma, új villamoshálózat, napvédő rolók, optikai internet kábel, beépített szekrény
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Székesfehérvár, Lövölde, Székesfehérvár Lövölde


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6645888


+36 70

Ingatlannet kód: NET6645888


Az általad megtekintett eladó Székesfehérvár, lövöldei (Székesfehérvár Lövölde) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 63 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 47 millió Ft, négyzetméter ára 746 032 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Wollein Attila referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645888. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár, Lövölde ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.