star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Székesfehérvár, Öreghegy

  • 91 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

82,9 millió Ft

Eladó lakás Székesfehérvár, Öreghegy

  • 91 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Székesfehérvár, Öreghegy

  • 91m²


Ár:

82 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1973
Emelet
földszint
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Székesfehérvár legértékesebb városrészében eladó ez a gyönyörűen felújított, nagy nappali, konyha és 3 külön szobával rendelkező napfényben úszó lakás. A lakáshoz hozzá tartozik egy 40 négyzetméteres motoros ajtóval rendelkező hatalmas garázs is.

Az egész házban csak 4 lakás található, jó lakóközösséggel. A kertvárosi környezet nyugalma vár arra, aki ezt az igényesen felújított lakást választja a családja számára. Ezt a lakást annak javaslom, aki két gyerekszobával, egy hálószobával és nappali étkezővel rendelkező élhető lakást keres az iskola, illetve különféle boltok közvetlen közelében.

A ház 1973-ban épült és 2009-ben teljes felújításon esett át. Kicserélték a belső és külső nyílászárókat. Ez utóbbiak redőnnyel és szúnyoghálóval vannak ellátva. Korszerű kondenzációs gázkazán gondoskodik a fűtésről és a melegvíz ellátásról. Ha pedig nagyon meleg van, akkor egy klíma megoldja ezt a problémát is.

A fürdőszoba és a hozzá tartozó csővezetékek is megújultak. Gyönyörű sarokkád csábít a lazításra a mindennapok rohanása után.

A méretre készült, hatalmas beépített konyha olyan, mint amit minden háziasszony álmodik magának. Tágas, világos és minden korszerű géppel felszerelt. Ezek értelemszerűen maradnak és a következő tulajdonos számára könnyítik meg a házimunkát.
A ritkán használt holmik, kerékpárok, motorok tárolására igénybe lehet venni a lakás alatt levő hatalmas garázst, amibe egyébként akár két autó is elfér egymás után parkolva.

A kínált lakás belső komfortja tehát, szinte egy új lakóparki lakáséval vetekszik, de mégis annál jóval kedvezőbb áron érhető el.
A ház közelében van a helyi járatos buszmegálló, ahonnan 20 percenként indul autóbusz, ami az egész városon átkel, csatalakozási lehetőséget biztosítva minden irányba. A személygépkocsik részére akár az udvaron vagy a garázsban van parkolóhely. Az autópályához csak egy közlekedési lámpán kell átmenni, maximum 5 perc alatt elérhető még csúcsidőben is

Aki megnézi, az biztosan beleszeret!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is. alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, kertrész, külön fürdő és wc, redőnyözött, új nyílászárók, elektromos garázskapu, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, erkély, klíma, új villamoshálózat, szúnyogháló
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Székesfehérvár, Öreghegy, Székesfehérvár Öreghegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6612560


+36 70

Ingatlannet kód: NET6612560


Az általad megtekintett eladó Székesfehérvár, Öreghegyi (Székesfehérvár Öreghegy) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 91 m². További jellemzői: az építés éve 1973, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 82,9 millió Ft, négyzetméter ára 910 989 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant Wollein Attila referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6612560. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár, Öreghegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.