star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Székesfehérvár, Öreghegy

  • 120 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 100 m²

    telek

Vételár:

67 millió Ft

Eladó lakás Székesfehérvár, Öreghegy

  • 120 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 100 m² telek

  • Eladó lakás Székesfehérvár, Öreghegy

  • 120m²


Ár:

67 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1970
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Székesfehérvár kedvelt kertvárosi övezetében, az Öreghegy Budai úti szélén eladó ez az átlagos állapotú, nappali + 4 szobás, sorházi lakás, saját kocsibeállóval és nagy terasszal, kb 100 nm-es telekrésszel. Kis átalakítással nappali+5 szobássá varázsolható.

A sorház az 1970-es években épült. Falazata B30-as téglából van. A tető bitumenlemezzel fedett. A külső nyílászárók korszerű hőszigetelt típusúak. A belső nyílászárók is cserélve lettek. A fürdőszobák szép állapotúak. Szükség esetén egy festés után azonnal költözhető, de igény szerint, fel is lehet újítani.

A földszinten nappali, konyha + étkező, előszoba, fürdő található. A nappaliból megközelíthető nagy terasz hívogat a friss levegőn való pihenésre. Az emeleten további 3 szoba és egy fürdőszoba helyezkedik el. Míg a tetőtéri lakrészben egy nagy tér és egy fürdőszoba lett kialakítva.

A méretre készült, beépített konyha is már megújult. Elektromos főzőlap, sütő, mosogatógép és gránit mosogatótálca található benne, amik természetesen itt maradnak a következő tulajdonosnak.

A fűtés gázkonvektorokkal van megoldva. A fűtésköltség belefér a kedvezményes tarifába. A melegvizet elektromos bojler biztosítja.

Az udvar motoros kapun keresztül közelíthető meg és közvetlenül a ház mellett lehet parkolni. Az elektromos ellátás 3x16 Amper, ami lehetőséget nyújthat akár elektromos autó töltésére is.

A mindennapi bevásárláshoz a közelben Aldi és MERX áruház áll a rendelkezésre. A belváros könnyen elérhető autóval vagy a közelben levő buszmegállóból. Az M7-es autópálya pár perc alatt elérhető.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is. alacsony fenntartás, jó közlekedés, terasz, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, kertkapcsolat, háromfázisú áram
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Székesfehérvár, Öreghegy, Székesfehérvár Öreghegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6644585


+36 70

Ingatlannet kód: NET6644585


Az általad megtekintett eladó Székesfehérvár, Öreghegyi (Székesfehérvár Öreghegy) téglalakás 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 100 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 67 millió Ft, négyzetméter ára 558 333 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 27%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Wollein Attila referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644585. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár, Öreghegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.