star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 69 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

84,9 millió Ft

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 69 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Székesfehérvár

  • 69m²


Ár:

84 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2021
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
nincs
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Az eladó lakás Székesfehérvár belvárosától alig 10 percnyi sétára van. Ha kell, akkor tehát közel a nyüzsgés, de utána a kertvárosi környezet nyugalma vár arra, aki ezt az igényesen megépített kertkapcsolattal is rendelkező, 3 szobás, földszinti, új lakást választja a családja számára. A két éve elkészült lakást még nem lakták, legyen Ön, aki újonnan beköltözik!

A házat és benne ezt a lakást is a legmagasabb műszaki szintű alapanyagokból építették. A téglafalakon 10 cm-es szigetelés. A nyílászárók a legkorszerűbb 3 rétegű üvegezéssel ellátottak. Az ablakokon motoros redőnyök találhatóak. A fűtés egyedileg szabályozott és mért hőszivattyús házközponti fűtés, kiegészítve elektromos padlófűtéssel. A hűtésről a nappaliban elhelyezett nagy teljesítményű klíma gondoskodik. Mindezek segítségével rendkívül kedvező rezsiköltséggel üzemeltethető a lakás.

A belső elrendezése ideális. A hatalmas, kerti terasszal rendelkező nappaliból érhető el a két szoba és a fürdő, valamint a gardróbhelyiség. A lakás körbe napozott. A több irányba néző ablakok közül minden napszakban van olyan, amelyiken be tud sütni a nap.

A méretre készült, beépített konyha olyan, mint amit minden háziasszony álmodik magának. Tágas, napfényes és minden, a mai kor igényei szerint szükséges berendezéssel felszerelt. Hűtő, mosogató, sütő, főzőlap, mikró stb. Ezek értelemszerűen maradnak és a következő tulajdonos számára könnyítik meg a házimunkát.

A képeken látható bútorokkal együtt eladó a lakás, ezért ide tényleg csak a személyes holmikat kell hozni költözéskor.
Az utcán is ingyenes a parkolás, de erre nincs szükség, hiszen a távirányítóval nyitható kapun keresztül megközelíthető a belső udvar, ahol saját parkolóhely is található a ház mellett.

A belváros, uszoda 10, míg a Bregyó szabadidőcentrum, Vidám parki tavak 5-5 perces sétával elérhetőek.

Komoly érdeklődőket várunk, akik nem szeretnének éveket várni egy ilyen szintű új építésű lakás kivitelezésére és kockáztatni, hogy drágábba fog kerülni, mire elkészül. Az elmúlt hónapokban tapasztalt anyagok és munkadíjak áremelkedése ide is be fog gyűrűzni, ezért érdemem most lecsapni rá, amíg még ennyiért megvehető!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is. alacsony fenntartás, berendezett, csendes utca, közeli belváros, külön fürdő és wc, parkosított udvar, prémium anyagok, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, padlófűtés, klíma, külső hőszigetelés, riasztó rendszer, új villamoshálózat, kertkapcsolat, szúnyogháló, optikai internet kábel, beépített szekrény, gardrób
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Székesfehérvár, Székesfehérvár Belváros és környéke


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6496115


+36 70

Ingatlannet kód: NET6496115


Az általad megtekintett eladó székesfehérvári (Székesfehérvár Belváros és környéke) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 69 m². További jellemzői: az építés éve 2021, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 84,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 230 435 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 37%-kal magasabb. Az ingatlant Wollein Attila referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6496115. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.