star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 155 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

129,9 millió Ft

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 155 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Székesfehérvár

  • 155m²


Ár:

129 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2011
Emelet
földszint
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

A Sóstó II-n, 2011-ben épült, 155 nm-es ikerház, PRÉMIUM minőségben kialakított és berendezett 3 szoba + nappali lakása teljes berendezésével együtt ELADÓ! A lakáshoz hatalmas fedett terasz, 2 fürdőszoba, infraszauna, és 4 személyes Wellis jakuzzi is tartozik!2023 december végéig CSOK igénybe vehető!Gyermekes családok számára tökéletes választás ez a minden igényt kielégítő luxus otthon!Az lakás és berendezésen nagyon megkímélt állapotban van! Tulajdonosa rövid időintervallumot tartózkodik itthon.A házban cirkó gázkazán biztosítja a meleget, padlófűtéses, a hálószobákban radiátoros hőleadással. A fürdőszobákban a törölköző szárítós radiátoron kívül padlófűtés is található. A nagy nappaliban fa tüzeléses kandalló egyedi megoldással a melegen kívül hangulatot is teremt! Az emeleten hűtő-fűtő klíma is segíti a fűtést és kellemes hűvösre hűti le a lakást nyáron.A földszinti fürdőszobában a zuhanyzó mellett helyet kapott egy infraszauna is. Zenét is hallgathat relaxálás és méregtelenítés közben!A nappali hatalmas elhúzható ajtaján keresztül a terasz mellet található egy 4 személyes Wellis jakuzzi, fényterápiás lámpával és masszírozó fejekkel ellátva.Az emeleti fürdőszobában a dupla zuhanyzón kívül süllyesztett fürdőkád is található.Az emeleti lépcső led fényekkel van kivilágítva.A ház minden szegletében az igényesség tükröződik! Minden szobában tv található és házimozi rendszer van minden szinten.A nyílászárókon elektromos redőny található a nappali ajtaján és az emeleti fürdőszoba ablakán is. A gyönyörű beépített bútorzat rengeteg rakodási lehetőséget rejt.A bejáratnál és a ház körül is mozgásérzékelős világítás, az ajtónál videókamerás kaputelefon és riasztó rendszer garantálja a biztonságot!A kertet díszbokrok övezik körül, automata öntözőberendezés biztosítja számukra fúrt kútról a vízellátást.Parkolást automata kapuval záródó 1 autó parkolására alkalmas garázs biztosítja, míg a kertben szintén 1 autó beállása lehetséges.

Referencia szám: LK069401-IN


Elhelyezkedés

Székesfehérvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6582298


Antalné Gergő Mária

Antalné Gergő Mária

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6582298

Antalné Gergő Mária

Antalné Gergő Mária

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó székesfehérvári téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 155 m². További jellemzői: az építés éve 2011, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás ára 129,9 millió Ft, négyzetméter ára 838 065 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Antalné Gergő Mária referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6582298. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.