star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 143 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

125,2 millió Ft

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 143 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Székesfehérvár

  • 143m²


Ár:

125 200 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1998
Emelet
3.
Szobák száma
4
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

SZÉKESFEHÉRVÁR Történelmi BELVÁROSÁBAN: egy nagy lakás egy teljes emeleten! Kossuth utcában, eladó egy társasház teljes 3. szintje! Remek ajánlat azoknak, akiknek érték a minőség és a kiváló lokáció! I.á.: 125,2 M Ft Tel.: 06(20)3370 424
A LAKÁSRÓL: A Kossuth utcában, egy 7 lakásos társasház teljes 3. szintjén terül el az amerikai stílusú lakás. Mérete 143 m2 + 20 m2 galéria. Elrendezése: hatalmas nappali-konyha-étkező (52 m2), 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, nagy méretű spájz, dolgozószoba stúdióval, zeneszoba, és a galérián egy "jógaszoba". 
Mivel a teljes emeleten ez az egyetlen lakás van, így a bejárat előtt kényelmes fogadótér került kialakításra kis gardróbbal, ami különlegessé teszi a megérkezésünket.A lakás lelke -központi része- a nappali-konyha-étkező területe, mely egy rendkívül napfényes és tágas terület, a vendégfogadások, együtt főzések és pezsgő társasági élet helyszíne. A konyha egy igazi szakácskonyha, professzionális berendezéssel, méretre készült valódi cseresznyefa bútorral és valódi gránit munkapulttal. A hálószobák a nappalitól elkülönülve külön folyosóról nyílnak. A SZÜLŐI HÁLÓ a folyosó végén KÜLÖN LAKOSZTÁLYKÉNT NYÍLIK, méretes előtérrel, gardróbbal és saját fürdőszobával. A galérián a mindennapi testmozgás kedvéért egy jógaszoba került kialakításra, az innen nyíló helyiség pedig alkalmas például arra, hogy infraszaunát építsünk be. Mindkét fürdőszoba elegáns, ízléses burkolatokkal, szaniterekkel és épített zuhannyal került berendezésre.  MŰSZAKI szempontok: 3 fázis van, (3 x 32 A) és a villanyvezetékek cseréje megtörtént. Ezen kívül az ablakok, beltéri ajtók, burkolatok is cserére kerültek. A tető alatt 20 cm vastag kőzetgyapot + hőfólia szigetel. A fűtés padló fűtéssel, a hűtés 2 klímával történik. A melegvizet gázkazán állítja elő.
A HÁZ a belváros közepén, az Árpád fürdő és a Romkert közelében található. 1998-ban épült modern társasház, mely néhány éve megkapta a város építészeti Nívó-díját. A küllemében modern épület belesimul a történelmi környezetbe, barátságos udvarán van a turisták által szívesen látogatott órajáték.  Az épületnek 3 lakószintje és egy pinceszintje van. Ehhez a lakáshoz tartozik egy saját, 6 m2-es tároló, ami a pincében van, illetve itt, a ház alatt található a teremgarázs. A közös költség összege: 11.635.-Ft.
KÖRNYÉK: A történelmi belváros egyedi hangulata a Romkert, sétálóutca, Bazilika és a belváros nevezetességei turisták által kedvelt helyszínek. Autóforgalom nincs, az itt lakóknak behajtási engedéllyel van lehetőségük erre a részre autóval bejönni.  
KIKNEK való igazán ez az ingatlan? Bárkinek, akinek érték az, ha Székesfehérvár egyszeri és megismételhetetlen TÖRTÉNELMI BELVÁROSÁBAN élhet, aki kedveli és keresi ennek egyedi hangulatát. Annak, aki egy kifejezetten igényesen megépített, kiváló elhelyezkedésű épületben keres gyönyörű, tágas, amerikai stílusú lakást. Továbbá annak, aki nem elégszik meg az átlagos, tömegigényeket kielégítő ingatlanokkal, mert egy igazán különleges ingatlant keres!
I.á.: 125,2 M Ft
Tel.: 06(20)3370 424
Vevőink, érdeklődőink számára a szolgáltatásunk természetesen ingyenes.
 
 


Elhelyezkedés

Székesfehérvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6607101


LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6607101

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó székesfehérvári téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 143 m². További jellemzői: az építés éve 1998, a fal építési anyaga tégla. A téglalakás ára 125,2 millió Ft, négyzetméter ára 875 524 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Horváth Erika referens a LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6607101. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.