star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 150 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

125 millió Ft

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 150 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Székesfehérvár

  • 150m²


Ár:

125 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1907
Emelet
1.
Szobák száma
3
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

SZÉKESFEHÉRVÁR Történelmi belvárosának egyik legszebb pontján 150 m2-es, erkélyes, klasszikus polgári lakás eladó. I.á.: 125 M Ft Tel.: 06(20)3370 424
A LAKÁS egy 5 lakásos társasház első emeletén található, a Színház, a Magyar Király szálloda valamint a Zichy liget közelében. Erkélyéről és ablakaiból a történelmi belváros magával ragadó panorámája tárul elénk. A 147 m2-es lakáshoz egy 6 m2-es nyugati tájolású erkély kapcsolódik. Az ingatlannak 2 bejárata van, egyik a lépcsőházból, másik a lépcsőházból nyíló függőfolyosóról. Ez tette lehetővé, hogy az ingatlant egy időben a tulajdonos család két generációja, két külön lakásként használja, melyeket belül egy dupla ajtó választ el egymástól. A lakás két helyiségében - kihasználva a több, mint 4 méteres belmagasságot - galériát építettek be, mellyel megnövelték a teret. Az ingatlan műszaki és esztétikai állapota tökéletes. A fűtés kondenzációs gázkazánnal működik, a lakás dupla komfortos és klímával felszerelt. 
A HÁZ Székesfehérvár Történelmi belvárosának egyik csodaszép épülete, melyet 1907-ben építtetett az akkori tulajdonosa, Steiner Jákó ügyvéd úr. Később egy orvos és családja birtokába került, majd a háború után 5 lakást alakítottak ki benne.A gondosan karbantartott épületben a víz-, szennyvíz-, és villanyvezetékek felújítása, valamint a tető részbeni cseréje, kémények újraépítése megtörtént.
KIKNEK AJÁNLOM? Ezt az ingatlant elsősorban olyan érdeklődőknek ajánlom, akik a város szívében keresnek az átlagnál jóval nagyobb, presztízs értékkel bíró különleges ingatlant. Irodának, cég székhelyének, orvosi rendelőnek, művészlakásnak ugyanúgy kiváló választás, mint egy nagyobb, akár két generációs család kényelmes, tágas otthonának.
I.á.: 125 M Ft
Tel.: 06(20)3370 424
Érdeklődőink és vevőink számára az ingatlanközvetítés természetesen ingyenes!


Elhelyezkedés

Székesfehérvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6607126


LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6607126

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó székesfehérvári téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m². További jellemzői: az építés éve 1907, a fal építési anyaga tégla. A téglalakás ára 125 millió Ft, négyzetméter ára 833 333 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Horváth Erika referens a LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6607126. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.