star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 60 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

43,9 millió Ft

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 60 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Székesfehérvár

  • 60m²


Ár:

43 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1960
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A Romkert szomszédságában, tégla épületben, 60 m2-es, 2 szoba, étkezős, erkélyes, 2. emeleti lakás eladó. Mindenkinek ajánlom aki a belváros szívében szeretne lakni pár perc sétára a kultúrális rendezvényektől, a sétáló utcától és az óváros nevezetességeitől. A ház 1960-ban épült, téglából. A lakásba körfolyosóról lépünk be. Családok számára is élhető, 60 m2-es területtel rendelkezik. 2 szobában parketta, a többi helyiségben linóleum ill. járólap található. Az otthon melegét gázkazán biztosítja. A szobák egymásból és külön is megközelíthetőek. Pakolásra az előszobában és a közlekedőben mennyezetig beépített szekrények rengeteg lehetőséget biztosítanak. A lakás első lakói után keresi új tulajdonosát, aki a mai kor igényeinek megfelelően tudja modernizálni, akár átalakítani. Parkolás a szemközti parkolóházban lehetséges, illetve közterületen fizetős zónában.

Referencia szám: LK051372-IN


Elhelyezkedés

Székesfehérvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6607818


Antalné Gergő Mária

Antalné Gergő Mária

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6607818

Antalné Gergő Mária

Antalné Gergő Mária

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó székesfehérvári téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 43,9 millió Ft, négyzetméter ára 731 667 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Antalné Gergő Mária referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6607818. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.