star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 130 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

54,5 millió Ft

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 130 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Székesfehérvár

  • 130m²


Ár:

54 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1970
Emelet
1.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

SZÉKESFEHÉRVÁR, ÖREGHEGY LEGSZEBB RÉSZÉN PANORÁMÁS SORHÁZI LAKÁS ELADÓ!
A ház belső elrendezése közvetlenül vonzó légkört áraszt, amit a természetes fény és a letisztult vonalak csak tovább emelnek. A tágas szobák és a gondos tervezés lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja saját kis szigetét ebben a gyönyörű ingatlanban. Az elvehetetlen panoráma, amit az otthon kínál, minden évszakban más és más arcát mutatja a természetnek, így sosem leszünk szomorúak vagy egyedül, hiszen a természet mindig velünk van.
Eladó egy csodálatos, 1970-ben épült, tégla szerkezetű ingatlan, mely a szívhez szóló, elvehetetlen panorámájával Öreghegyen hódít. A vételár 54 500 000 HUF, amelyért egy különlegesen hangulatos otthont kap a vásárló. A fűtést gázkazán biztosítja, így a ház mindig kellemes melegben úszik a téli hónapokban.Székesfehérvár, ahol ez a különleges lehetőség található, egy igazán különleges hely. A város gazdag történelmi múlttal rendelkezik. A modern kor elvárásainak megfelelően minden szolgáltatás megtalálható, legyen szó bevásárlásról, szórakozásról vagy éppen kulturális programokról. A közlekedés kiváló, így akár Budapestre is könnyedén ellátogathatunk. Ez a hely tökéletes választás lehet azoknak, akik a nyugalom és a városi élet ötvözetére vágynak. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy az Öreghegy szívében épült, panorámás otthona legyen ebben a csodás városban!
Érd: Polhammer Angéla 20/267-9054
A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal.
Hitel ügyintézés garantáltan a legjobb feltételekkel és a leggyorsabban.
Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása.

Referencia szám: LK013894


Elhelyezkedés

Székesfehérvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6641043


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6641043

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó székesfehérvári téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 54,5 millió Ft, négyzetméter ára 419 231 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 45%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Polhammer Angéla referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641043. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.