star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szentendre, Püspökmajor

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

42,9 millió Ft

Eladó lakás Szentendre, Püspökmajor

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Szentendre, Püspökmajor

  • 50m²


Ár:

42 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1990
Emelet
földszint
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Szentendre kedvelt, kisvárosias lakóövezetében, közvetlenül a Püspökmajor lakótelep szomszédságában eladó egy tízlakásos társasház földszintjén található, 50 m2-es, 1 + félszobás, hangulatos téglalakás. A lakóingatlan előszoba, konyha, közlekedő, nappali, háló/dolgozó, fürdőszoba, wc tagolású, a nappalihoz 8 m2-es fedett terasz kapcsolódik. A lakáshoz tartozik egy 16 m2-es tároló helyiség is, amely a ház alatt lévő pinceszinten helyezkedik el. Az ingatlan fűtése és használati melegvíz-ellátása kombi gázkazánnal történik, a hőleadók radiátorok. A lakás biztonsági bejárati ajtóval védett, hőszigetelő üvegezésű műanyag nyílászárói redőnnyel és szúnyoghálóval szereltek.
A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, a közelben oktatási intézmények, könyvtár, uszoda és szabadidőközpont, kültéri fitness park, valamint több, kisebb élelmiszerbolt, zöldséges, pékség, gyógyszertár, posta, stb. található. Az ingatlan autóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető, buszmegálló (helyi- és közvetlen Budapest Újpest-Városkapu járat) 5 perces sétával érhető el, parkolás a ház előtti, lakók számára kialakított, ingyenes parkolóban lehetséges.


Elhelyezkedés

Szentendre, Püspökmajor


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6646184


+36 20

Ingatlannet kód: NET6646184


Az általad megtekintett eladó Szentendre, püspökmajori téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 42,9 millió Ft, négyzetméter ára 858 000 Ft, ami a szentendrei átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Ildikó hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6646184. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentendre, Püspökmajor ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.