star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szentendre

  • 100 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

129,9 millió Ft

Eladó lakás Szentendre

  • 100 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Szentendre

  • 100m²


Ár:

129 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2023
Emelet
földszint
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Szentendre központjában csendes kis mellékutcában új építésű nappali + 3 szobás, 2 fürdőszobás, kétszintes ikerházi lakás magas műszaki tartalommal kulcsrakészen eladó. Azonnal költözhető. Az eladó magányszemély, így a használt lakásokra járó kedvezmények igényelhetők. Az ingatlant csak irodánk kínálatában találja.

Elektromos kapuk, riasztó, beépített, teljesen gépesített konyha, minőségi burkolatok, szaniterek, belső ajtók, párkányok. Fisher hőszivattyú biztosítja a padlófűtést és magasfali fan coil-okkal a hűtést és a plusz fűtést. 3 rétegű üvegezésű homlokzati nyílászárók. Árnyékolók a tetőtéri ablakokon. Beépített gardrób. Beépített előszoba és szoba szekrények. Világító testek. A függönyök is még felszerelésre kerülnek. 25 cm hőszigetelés a tetőtérben. 10 cm. grafitos Austrotherm hőszigetelés a homlokzati falakon. 1 db. felszíni gépkocsibeálló tartozik a lakáshoz, mely a telek hátsó részén kerül kialakításra. 18 m2-es térburkolattal ellátott telekrész és 6,0 m2 terasz is tartozik az utca felőli lakáshoz.

Közelben iskola, óvoda, üzletek, jó tömegközlekedés. (közel a hév és a bkk autóbuszok megállói). Bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás. Kedvező ügyvédi díjak. Hívjon bizalommal!


Elhelyezkedés

Szentendre


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6547833


+36 20

Ingatlannet kód: NET6547833


Az általad megtekintett eladó szentendrei téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 129,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 299 000 Ft, ami a szentendrei átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant RARIK-1986 Kft. referens a Vörös Roland irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6547833. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentendre ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.