star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szentendre

  • 51 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó lakás Szentendre

  • 51 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Szentendre

  • 51m²


Ár:

49 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Eladásra kínálok Szentendre központi helyén egy 51 nm2-es, 2 szobás teljesen felújított földszinti lakást.
Az ingatlan egy rendezett tégla építésű társasházban található, parkosított utcarésszel. Parkolni ingyenesen a ház előtt és mellett lehet.
A lakás fűtése villany, nagyon kedvező rezsiköltségekkel. Új nyílászárok és burkolatok az elmúlt évekeben lettek cserélve.
Belépve a lakásba jobbra a fürdőszoba és külön helységben a wc található. Az előtérből nyílik mind két szoba, tágasak és világosak.
A konyha és étkező egy légtérben van, ezáltal tágas, nyitott tér tárúl elénk. Kiváló elrendezése miatt fiataloknak és idősebb korosztálynak is ajánlom!
Rendezett tulajdoniviszonyok. Az ingatlan lakáscélú hitellel, Fundamenta Ingatlan Extra (5,4-5,6) finanszírozási kondícióval és CSOK Plusz-al is megvásárolható.

Várom hívását, tekintse meg elsőnek!


Elhelyezkedés

Szentendre


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6619372


+36 70

Ingatlannet kód: NET6619372


Az általad megtekintett eladó szentendrei téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 51 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 978 431 Ft, ami a szentendrei átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bíró Tünde referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6619372. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentendre ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.