star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szombathely, Belváros

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

32 millió Ft

Eladó lakás Szombathely, Belváros

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Szombathely, Belváros

  • 50m²


Ár:

32 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
2
Fűtés
gáz (egyedi)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó Szombathely belváros közeli (Németújvár u,), 50 m2, NY fekvésű, földszinti, felújított, 2 szobás téglalakás. Az ingatlan egy 8 lakásos társasházban helyezkedik el, ami zárt belső udvarral is rendelkezik. A lakás nappali +1 szoba + étkező / konyha+ fürdőszoba wc + helyiségelosztással rendelkezik. A konyha gépesített, az ablakok redőnnyel felszereltek. Az ingatlan 1970 es években épült, de a tulajdonos a lakást pár éve teljesen felújította. A lakás melegéről gázrendszerű központi fűtés radiátoros hőleadással, a meleg vízről villanybojler gondoskodik. Szép rendezett lakókörnyezet, A lakás padlózata, szoba, fürdőszoba,, konyha, mind kitűnő szép költözhető állapotban vannak, tökéletes otthon lehet az ön családja számára is, de akár befektetés célnak is megfelel, hisz ez a lakás könnyen bérbe adható. A földszinti elhelyezkedés ideális lehet a lépcsőn nehezen mozgóknak. A ház nagyméretű padlásán tárolhatja hobbifelszeléseit is akár. Az udvar kényelmes pihenést biztosíthat az új tulajdonosnak, akár egy nyári grillezésre is kiváló lehet. A közelben szinte minden óvoda, iskola, üzletek, hivatalok, bankok piac, stb… megtalálható! Szombathely Fő téri rendezvényeit, pár perc sétával elérheti! A tulajdonos az értékesítéssel kizárólagosan irodánkat bízta meg, ezért ha megtetszett önnek ez kiváló adottságú ingatlan és részletesebb műszaki vagy egyéb tájékoztatásra van szüksége, keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Szombathely, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6657007


+36 30

Ingatlannet kód: NET6657007


Az általad megtekintett eladó Szombathely, belvárosi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 32 millió Ft, négyzetméter ára 640 000 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Őri Zsolt hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6657007. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.