star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szombathely

  • 61 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

41,5 millió Ft

Eladó lakás Szombathely

  • 61 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Szombathely

  • 61m²


Ár:

41 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Szombathelyen a Szent Gellért utcában eladó egy 3 szobás 61 m2 -es, tégla építésű első emeleti lakás.

Az ingatlan jó lakóközösségű társasház első emeletén helyezkedik el, zöld környezetben, ingyenes parkolási lehetőséggel a ház körül.
A lakásban 3 szobát, fürdőt és külön WC-t, konyha-étkezőt találunk, mely mind az előszobából nyílik. A lakásban a műanyag nyílászárók redőnnyel vannak ellátva.
A lakás fűtéséről és melegvíz ellátásáról gáz-cirkó kazán gondoskodik.

A közelben minden fontosabb intézmény megtalálható, orvosi rendelő, óvoda, iskola, bevásárló központ. Buszmegálló az épület elött. 10 perc sétával a belváros is elérhető.

A FUNDAMENTA INGATLANIRODÁN keresztül megvásárolt lakásokra EXTRAKEDVEZŐ lakáskölcsönt nyújtunk a FUNDAMENTA pénzügyi konstrukciójával.

Ingatlan ára: 41 500 000 Ft

További információ és időpontegyeztetés megtekintésre:
KIRÁLY NORBERT
Fundamenta Ingatlan


Elhelyezkedés

Szombathely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6633898


+36 70

Ingatlannet kód: NET6633898


Az általad megtekintett eladó szombathelyi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 61 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 41,5 millió Ft, négyzetméter ára 680 328 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Király Norbert referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633898. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.