star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szombathely, KISZ lakótelep

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

35,6 millió Ft

Eladó lakás Szombathely, KISZ lakótelep

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Szombathely, KISZ lakótelep

  • 55m²


Ár:

35 600 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Szombathelyen a Diófa utcában ajánlom figyelmébe ezt az eladó sorba került napfényes nyugati fekvésű 55 nm-es, teljes körűen felújított, 2 szobás társasházi lakást.

Az ingatlan egy külső szigeteléssel rendelkező négyemeletes társasház 1. emeletén helyezkedik el. Kiváló elrendezésének köszönhetően a kettő szoba egymásból és külön bejárattal is megközelíthető, - a nagyobbik szoba erkélykapcsolatos, konyha, fürdőszoba, külön mellékhelyiség, közlekedő és előszoba került kialakításra.
A lakásban 2024-ben műszaki és esztétikai felújítások során megtörtént az elektromos hálózat valamint a víz,- és a szennyvíz vezetékek cseréje, a bejárati és a beltéri ajtók cseréje, a szobákban laminált parketta míg a többi helyiségben modern járólap került lehelyezésre. A fürdőszoba modernizálása mellett a konyha is megújult, a konyhaszekrénybe mosogatógép behelyezésére is sor került.
Az ingatlan fűtését gázkonvektor és elektromos konvektor, míg meleg víz ellátását elektromos Ariston okos bojler biztosítja.

Tárolásra egy nagyobb pincerekesz áll rendelkezésre.
Gépkocsija parkolására a társasház előtt lévő díjmentes parkolóban van lehetőség.
A környék infrastruktúrája kiváló a közelben megtalálható óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, bevásárló központ és a belváros is egy kis sétával is megközelíthető.
Amennyiben felkeltette figyelmét ez nagyszerű helyen lévő és kiváló adottságokkal rendelkező lakás akkor további információért és megtekintésért keressen a megadott elérhetőségeimen.

Az ingatlan per, teher és igénymentes, azonnal birtokba vehető.
Az ingatlan értékesítését a Tulajdonos kizárólag a Borostyán Ingatlan Irodára bízta.


Elhelyezkedés

Szombathely, KISZ lakótelep, Diófa utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6648736


+36 30

Ingatlannet kód: NET6648736


Az általad megtekintett eladó Szombathely, KISZ lakótelepi (Diófa utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 35,6 millió Ft, négyzetméter ára 647 273 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Doncsecz Judit hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648736. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely, KISZ lakótelep ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.