star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szombathely, Nyugati városrész

  • 48 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 50 m²

    telek

Vételár:

51,5 millió Ft

Eladó lakás Szombathely, Nyugati városrész

  • 48 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 50 m² telek

  • Eladó lakás Szombathely, Nyugati városrész

  • 48m²


Ár:

51 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2020
Szobák száma
2
Lift
nincs

Az ingatlanról:


Szombathely zöldövezeti, városligeti részén, exkluzív környezetben eladó, ez a 2020-ban átadott, 48nm-es, nappali + 1 szobás kertkapcsolatos társasházi lakás.

Az ingatlan különlegességéhez hozzájárul, hogy a lakótér mellett, egy 18nm-es hatalmas terasz, és 52nm-es saját kert is tartozik. A 18nm-es teraszból 10nm fedett, így időjárási körülményektől függetlenül is tudjuk élvezni a közvetlen nappali - teraszkapcsolatot, legyen szó egy kávézásról, baráti összejövetelekről.

A lakásban a modern, divatos és felszerelt konyha mellett, egyedi fali panellel díszített nappali beépített szekrényt, folyosói rejtett tároló szerkényt, és hálószobai gardróbot is készen kapunk  a vételárban.

Minden nyílászáró és a nappaliban található hatalmas üveg tolóajtó is, 3 rétegű üveggel készült, elektromos redőnnyel felszereltek.

Az  ingatlanban egyedileg szabályozható gázcirkós padlófűtés adja a meleget.

A lakáshoz tartozik egy saját parkoló is, a sorompóval elzárt társasházi épület területén.

A megközelíthetőséget illetően, teljesen akadálymentesnek mondható a lakás, saját bejárattal az épülettömb parkosított udvaráról.

Emennyiben egy egy igazán prémium lakás keres, igényes környezetben, ne habozzon, nézze meg velem!

Várom hívását:

Szandiné Tóth Cecília

 


Elhelyezkedés

Szombathely, Nyugati városrész


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6632948


Szandiné Tóth Cecília

Szandiné Tóth Cecília

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Savaria Home Ingatlan Iroda

Savaria Home Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6632948

Szandiné Tóth Cecília

Szandiné Tóth Cecília

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Savaria Home Ingatlan Iroda

Savaria Home Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Szombathely, Nyugati városrészi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 48 m², míg a hozzá tartozó teleké 50 m². További jellemzői: az építés éve 2020. A téglalakás ára 51,5 millió Ft, négyzetméter ára 1 072 917 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 33%-kal magasabb. Az ingatlant Szandiné Tóth Cecília referens a Savaria Home Ingatlan Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632948. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely, Nyugati városrész ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.