star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szombathely

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

31,9 millió Ft

Eladó lakás Szombathely

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Szombathely

  • 55m²


Ár:

31 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Jó állapotú 1. emeleti tégla lakás a DerkovitsonEladóvá vált egy 4 szintes tömb első emeletén elhelyezkedő 55 négyzetméteres, nagyon jó tájolású ingatlan, mely energikus színeivel várja új lakóit.A tulajdonos a beltéri ajtókat és bejárati ajtót is lecserélte asztalos által készített ajtókra. A külső nyílászárói hőszigetelt, redőnnyel felszerelt műanyag ablakok lettek.A fűtést gázkonvektorról gázkazánra cserélték, a meleget radiátoros hőleadás biztosítja.Burkolatok megújultak.A konyhabútor egyedi tervezésű, fából készült.Különlegessége ez a ki/be mozgatható asztal, ami a viszonylag kis helyen is kényelmes étkezést biztosít lakóinak. További érdekessége, hogy nincs ajtó a konyhán, így a közlekedővel együtt tágasabb komfortérzést biztosít.A konyha mellett található egy kamra is, ahol a hűtőszekrény is helyet kapott.A fürdőszoba teljes felújításon esett át. A hálószobai komód és tv-s szekrény (francia ággyal szembeni bútor) kivételével a tulajdonos bútorozottan szeretné a lakást értékesíteni,A lakás világos, dél-nyugatra tájolt.Azonnal beköltözhető!A pincében saját pincerekesz és egy közös kerékpártároló is a rendelkezésünkre áll.Ez a két szobás 1.emeleti lakás jó döntés lehet akár egy fiatal párnak, első lakásként, de ideális választás kisebb lakásba átköltözőknek is. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem keressen bizalommal!
Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését további információkért, fotókért és a megtekintés miatt kérem, hívjon vagy küldjön e-mailt!
És ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES! Hiteltanácsadás, CSOK, biztosítás.

Referencia szám: LK087434


Elhelyezkedés

Szombathely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6574251


Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6574251

Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó szombathelyi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 31,9 millió Ft, négyzetméter ára 580 000 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 19%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kondor-Pataki Ágnes referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6574251. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.