star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szombathely

  • 80 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

43,9 millió Ft

Eladó lakás Szombathely

  • 80 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Szombathely

  • 80m²


Ár:

43 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1920
Emelet
2.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, 3 SZOBÁS, 80 nm-es LAKÁS A BELVÁROS SZÍVÉBEN!

Szombathely patinás belvárosában, a Fő tértől pár lépésre kínálom a Mártírok terén ezt a 2016-ban felújított és modernizált, nagy alapterületű, 80 nm-es, 2+1 szobás lakást.
Négylakásos, téglaépítésű, polgári stílusú társasház II. emeleti zárószintjén helyezkedik el, a belső, zárt udvaron saját autóbeálló valamint egy tágas pincerekesz tartozik az ingatlanhoz.
A lakás hangulata már nem a polgári időket idézi, álmennyezet beépítésével normál belmagasságú( 2,7 m). A 2016-ban történt felújítások során a fűtést korszerűsítették, ennek keretén belül a korábban használatos gázkonvektorokat kiiktatták és gázközponti fűtést alakítottak ki, gázcirkós kazánnal (Saunier Duval), radiátoros hőleadással, ennek köszönhetően a fűtési költség kedvező.
Kicserélték a víz-, és villanyvezetékeket, a hideg burkolatokat valamint a konyhabútort. A két, déli fekvésű szobai ablak kivételével, fa szerkezetű, hőszigetelt ablakokat építettek be.

Helyiségek:
- előtér
- zuhanyzós fürdő
- wc
- konyha+étkező
- szoba
- szoba
- szoba

Ha belvárosi, nagyméretű lakást keres, akkor ez egy remek lehetőség!
Az ingatlan jogilag rendezett, tehermentes, azonnal költözhető!

További információkért, fotókért és a megtekintés miatt kérem, hívjon vagy küldjön e-mailt!
És ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES!
Érd.: Volner Szilveszter
Tel.:+36 30 633 5085

Referencia szám: LK070137-IN


Elhelyezkedés

Szombathely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6621468


Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6621468

Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó szombathelyi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m². További jellemzői: az építés éve 1920, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 43,9 millió Ft, négyzetméter ára 548 750 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 23%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Volner Szilveszter referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6621468. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.