star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szombathely

  • 48 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

52,4 millió Ft

Eladó lakás Szombathely

  • 48 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Szombathely

  • 48m²


Ár:

52 400 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2020
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Szombathely egyik legkedveltebb városrészén a Csónakázó-tó szomszédságában vált eladóvá egy kertkapcsolatos lakás!A 2020-ban épült modern társasház legvonzóbb tulajdonsága és értéke , tó parti elhelyezkedése.A 48nm-es kertkapcsolatos lakásban minden helyiséget maximálisan kihasználtak. Az előszobai gardrób , valamint a nappali bútorztata rengeteg ruhát, holmit el tud rejteni.Az L alakú konyha , egy pultal lett kiegészítve.A nappaliból egy nagyrészt fedett 18nm-es teraszra lépünk , ahol a saját használatú kertből rálátás nyílik a Csónakázó-tóra.Az épület korszerű , így a rezsi költségek rendkívül kedvezőek!Amit a vételár tartalmaz :- Nappali + konyha 27,2m2-hálószoba 12,6m2-fürdő 4,9m2-előszoba3,3m2-terasz 18m2, melyből 10m2 fedett -saját használatú kert 52m2-zárt udvari autóbeálló ( nem közvetlenül az épület mellett van)-beépített bútorok.Az ingatlan teljesen tehermentes és rövid határidőn belül birtokba vehető.Amennyiben ezen a környéken keres lakást saját, illetve befektetési céllal , úgy ezt mindenképp nézze meg! Ritkán adódik rá lehetőség , hogy a tulajdonosok értékesítik az itt lévő lakásaikat!További információ és megtekintés miatt hívjon bizalommal!
Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését további információkért, fotókért és a megtekintés miatt kérem, hívjon vagy küldjön e-mailt!
És ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES! Hiteltanácsadás, CSOK, biztosítás.

Referencia szám: LK095436


Elhelyezkedés

Szombathely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6621654


Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6621654

Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó szombathelyi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 48 m². További jellemzői: az építés éve 2020, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A téglalakás ára 52,4 millió Ft, négyzetméter ára 1 091 667 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 34%-kal magasabb. Az ingatlant Kondor-Pataki Ágnes referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6621654. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.