star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szombathely

  • 160 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

68 millió Ft

Eladó lakás Szombathely

  • 160 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó lakás Szombathely

  • 160m²


Ár:

68 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
5 (3 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Nagycsaládosok figyelemébe ajánlom, akik szeretik a város nyüzsgését!
Szombathely frekventált belvárosi részén kínálom ezt az amerikai konyha-nappali plusz 4 szobás Loft jellegű lakást, melyhez kizárólagos használatú terasz tartozik.
Itt, a város szívében minden karnyújtásnyira van, legyen szó iskoláról, bevásárlásról, ügyintézésről. Tömegközlekedéssel a város bármely pontjára el lehet jutni a 130m-re található buszmegállóból.
Az 1995-ben tetőtér beépítéssel létesített, belső kétszintes, 160m2 alapterületű ingatlant teljesen egyedi megoldások gazdagítják, melyek Apró Attila szobrász kézjegyeit viselik magukon.
A lakás alsó szintje 117m2, a felső szint 43m2 hasznos területtel bír. Elosztását tekintve alsó szinten a tágas 53m2-es nappali mellett 2 szoba és egy 17m2 -es sarokkádas, tusolós fürdőszoba kapott helyet, az emeleten további 2 háló és egy WC található.
A grandiózus amerikai konyhás, étkezős nappali kivételesen egyedi: kör alakú konyhapultja, belső galériája, tetőtéri panorámája, kis télikertje, türkiz gerendái meghitt teret nyújtanak az egész családnak az együtt töltött pillanatokhoz.
A lakás fűtéséről és melegvíz ellátásáról kombi cirkos gázkazán gondoskodik. Nyári hőségben fényzáró redőnyös tetőablakok és 3 db hűtő-fűtő klíma nyújt felüdülést.
A lakás folyamatosan karbantartott, azonnal költözhető állapotban van.
Az ingatlan elhelyezkedése és kialakítása miatt tökéletes választás nagycsaládosoknak (3%-os CSOK plusz hitelre alkalmas), vagy akár többgenerációs együttélésre, hisz itt mindenkinek meg lesz a saját kuckója, de van helye a családi, közös programoknak is .
Az ingatlanvásárlás finanszírozására egyedi megoldásokat kínálunk a FUNDAMENTA és partnerbanki pénzügyi konstrukciókkal.
További információért és időpontegyeztetésért keressen bizalommal
Szabó Szilárd Szabolcs
Fundamenta Ingatlan


Elhelyezkedés

Szombathely, Thököly Imre utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6647799


Szabó Szilárd Szabolcs

Szabó Szilárd Szabolcs

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6647799

Szabó Szilárd Szabolcs

Szabó Szilárd Szabolcs

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó szombathelyi (Thököly Imre utca) téglalakás 5 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 2 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 68 millió Ft, négyzetméter ára 425 000 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 40%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Szilárd Szabolcs referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6647799. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.