star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szombathely

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

27,99 millió Ft

Eladó lakás Szombathely

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Szombathely

  • 55m²


Ár:

27 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1970
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

KIZÁRÓLAG A DUNA HOUSE KÍNÁLATÁBAN!

ERKÉLYES, 2.EMELETI TÉGLA LAKÁS A BOLYAI J. U-BAN ELADÓ!

Eladó egy 55 nm-es, erkélyes, 2 szobás, déli fekvésű, napfényes, udvari nézetű, tégla építésű ingatlan, Szombathely egyik közkedvelt zöldövezeti, parkosított részén, a Bolyai J. u-ban. A lakás négyemeletes, szigetelt épület második szintjén helyezkedik el, garantálva ezzel a kényelmes lakhatást. A lakás állapotát tekintve lakható de igény szerint modernizálható.
Helyiségei:

- szoba

- szoba

- erkély

- előtér

- kamra

- konyha + étkező

- fürdő + wc

Ez az ingatlan kiváló választás lehet azok számára, akik egy nyugodt, de mégis központi helyen szeretnének élni. A közelben található minden, amire csak szüksége lehet: boltok, iskolák, a Tófürdő/strand, a Csónakázó tó, a Fedett Uszoda és Termálfürdő és tömegközlekedési lehetőségek, mindez csak néhány lépésnyire a lakástól.

Az otthon melegét gázkonvektoros fűtés biztosítja, melynek köszönhetően a téli hónapokban is kellemes hőmérséklet uralkodik a lakásban. A napfényes elhelyezkedés következtében a lakás világos és barátságos légkört áraszt, amely minden napját felvidítja.

Az ingatlanhoz egy saját pincerekesz és egy közös tároló is tartozik. Parkolási lehetőség biztosított a ház előtt.
Jogilag rendezett állapotú, viszonylag gyorsan költözhető!
Praktikus választás lehet egyedülállóknak, pároknak, kisebb családnak, de befektetésnek is remek lehetőség, mert albérletbe gyorsan kiadható.

Csend, nyugalom, alacsony rezsi és mindez kedvező áron!

További információkért és megtekintésért kérem hívjon vagy írjon e-mailt!
Ne feledje hogy vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES!
Érd.: Volner Szilveszter
Tel.:+36 30 633 5085

Referencia szám: LK061534-IN


Elhelyezkedés

Szombathely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6648044


Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6648044

Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó szombathelyi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 27,99 millió Ft, négyzetméter ára 508 909 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 29%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Volner Szilveszter referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648044. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.