star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szombathely

  • 53 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

45,9 millió Ft

Eladó lakás Szombathely

  • 53 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Szombathely

  • 53m²


Ár:

45 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2021
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Olyan mint az új, csak még jobb !!!Szombathely kedvenc lakóparkjában, Oladon, családi házas környéken, igényes lakás eladó. A két éve átadott ingatlan, szinte új, ennek megfelelő műszaki tartalommal és esztétikai állapotban. A társasház 1. emeleti lakása 51 m2 lakóterű, tartozik hozzá 3,2 m2 fedett terasz, valamint egy zárt udvari gépkocsibeálló. ( a parkolók a társasház döntése alapján hamarosan fedettek lesznek ). A lakás kiváló (D-Ny) tájolású, a fenntartási költségekre az általános kérdés: ... tényleg csak ennyi? .A fűtést és meleg-víz ellátást házközponti gázkazán és hőszivattyús rendszer biztosítja. Az ingatlan sok extrával kerül átadásra, pl. 3 rétegű műanyag nyílászárók, rovarhálók felszerelve, kívül belül gránit párkányok, a teraszon lehúzható szélfogó/árnyékoló egyedi roló, a gépesített konyha, a beépített bútorzat és a Gree inverteres klímaberendezés is része a vételárnak.... de megfelelő ajánlat esetén a teljes berendezés is maradhat. ( a gépek berendezések zöme és a lakás is garanciális még )A társasház összesen 18 lakásos, északi oldalról térkövezett, dél felől parkosított, itt egy kis játszóteret is kialakítottak a lakók. A behajtás elektromos kapun keresztül történik. Még van lehetőség a házban teremgarázst, vagy tárolót vásárolni.További információkért keressen bizalommal... !
Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését további információkért, fotókért és a megtekintés miatt kérem, hívjon vagy küldjön e-mailt!
És ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES! Hiteltanácsadás, CSOK, biztosítás.

Referencia szám: LK056783


Elhelyezkedés

Szombathely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6648390


Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6648390

Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó szombathelyi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 53 m². További jellemzői: az építés éve 2021, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A téglalakás ára 45,9 millió Ft, négyzetméter ára 866 038 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Kondor-Pataki Ágnes referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648390. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.