star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szombathely

  • 121 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

58,4 millió Ft

Eladó lakás Szombathely

  • 121 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó lakás Szombathely

  • 121m²


Ár:

58 400 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2018
Emelet
3.
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

KIZÁRÓLAG A DUNA HOUSE KÍNÁLATÁBAN!ENERGIATAKARÉKOS, TÁGAS, BELVÁROSI OTTHON!NAPPALI + 4 SZOBA!BRUTTÓ 121 nm/NETTÓ: 100 nm !Ritka méretű ingatlan a lakáspiacon!Szombathelyen frekventált környezetben, de a belvárost egy könnyed sétával megközelíthető helyen kínálunk egy 2018-as építésű, újszerű, kis lakóközösségű társasházban elhelyezkedő, harmadik emeleti, alacsony fenntartású, nappali + 4 szobás, belső kétszintes, újszerű állapotú lakást, 1 db zárt udvari autóbeállóval!A fűtést központi gázkazán biztosítja, egyedi hőmennyiség szabályozással és mérővel.A közös költség 24.568,- Ft/hó átalányban, amiből 6067,- Ft a fűtés átalánydíja és 7331,- Ft pedig a víz átalánydíja!Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy egy igazán különleges otthon tulajdonosa lehessen Szombathely belvárosában! Amennyiben további információkra van szüksége, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, keressen bátran. Legyen Ön az, aki megtapasztalhatja ezt a nyugodt és napfényes otthont, amely minden szükségletet kielégít.A lakás átgondolt tervezésének köszönhetően minden helyiség tágas és világos, nagy ablakokkal, amelyek bőséges természetes fényt biztosítanak a nap folyamán. A modern konyha és a tágas nappali tökéletes teret biztosítanak mindennapi pihenésre és családi összejövetelekre. A hálószobák nyugodt, csendes pihenést kínálnak, elszeparálva a lakás többi részétől, amely magánéletet és nyugalmat biztosít a lakók számára.Az ablakok redőnnyel, a tetőablakok fény-, és hővédő rolóval felszereltek.Egy klímaberendezés is növeli a komfortérzetet.Alsó szint helyiségei:- előszoba- kamra- egylégterű nappali + konyha + étkező- fürdő + wc ( kádas)- szoba- szoba- wc- lépcsőtérFelső szint helyiségei:- előtér- szoba- szoba- tároló- fürdő+wc ( félkész állapotú)A társasház kb. 900 nm-es zöld udvarral rendelkezik, amit a gyermekes családok is örömmel használnak. Az udvari játékokon, kerti sütőn, fedett kiülőn kívül egy közös medencéje is van a társasháznak.A lakáshoz tartozik még a bejáratnál a lépcső alatti tárolórész fele és a közös kerékpár tárolóban 5 db hely.Hogy miért kiváló választás ez az ingatlan? Mert itt valóban biztosított a napi munka után a privát szféra, itt nem vonja el semmi a figyelmet a pihenésről, csendes, nyugodt és biztonságos a környezet.A lakás ideális otthon lehet bárkinek, aki nyugodt környéken keres minőségi lakást!Igazi kincs azoknak, akik a belváros közelében, de zöld környezetben szeretnének maguknak tágas OTTHONT!További információkért, fotókért és a megtekintés miatt kérem, hívjon vagy küldjön e-mailt!És ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES!
Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését további információkért, fotókért és a megtekintés miatt kérem, hívjon vagy küldjön e-mailt!
És ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES! Hiteltanácsadás, CSOK, biztosítás.

Referencia szám: LK083223


Elhelyezkedés

Szombathely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6648415


Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6648415

Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó szombathelyi téglalakás 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 121 m². További jellemzői: az építés éve 2018, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A téglalakás ára 58,4 millió Ft, négyzetméter ára 482 645 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 32%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kondor-Pataki Ágnes referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648415. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.