star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, V. kerület, Lipótváros

  • 75 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

167 millió Ft

Eladó lakás Budapest, V. kerület, Lipótváros

  • 75 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, V. kerület, Lipótváros

  • 75m²


Ár:

167 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1930
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

A beltér:

Csodálatos környezetben újult meg a most elkészült, teljesen új, belsőépítész-lakberendező által megálmodott, luxus kivitelben felújított, elegáns, V. kerületi 75m2 alapterületű erkélyes lakás a Parlament mellett.

A terek belsőépítészeti kialakítását alapos építészeti tervezés előzte meg. A lakás a ház első emeletén található, világos, nagy terekkel rendelkezik, ablakai utcára néznek.

A lakás központi helye a tágas, belső kétszintes nappali, a nyitott felső szinten a hálószoba és az iroda rész található.
Az étkező részből nyílik az egyedi tervezésű konyha rendkívül praktikus sok pakolótérrel. A beépített konyha tartozékai: beépített Bosch mosogatógép, Bosch hűtő, Bosch indukciós főzőlap, Bosch mikrohullámú sütő és egy nagy teljesítményű páraelszívó.

A lakásban van egy elegáns nagy gardrób szoba, nagy pakolóterekkel, polcokkal, cipős szekrénnyel, ruhalifttel.
Külön helyiség lett kialakítva a mosógépnek és a szárítógépnek.

A vételár tartalmazza az egyedi tervezésű konyhát teljes felszerelésével és kiegészítőivel együtt valamint a nappali és az étkező, a fürdőszoba és az előszoba teljes berendezését is, valamint a gardróbszoba teljes berendezését.

A lakás helyiségeinek burkolata tölgyfa padló, a lépcsőfokok is tölgyfából készültek és külön rejtett világítást kaptak.

A fűtés mellett, minden helyiségben hűtő-fűtő légkondicionáló berendezés működik, télen-nyáron biztosítva a megfelelő hőmérsékletet. Az áramellátás az energiatakarékos H-tarifáról működik.

A lakásbelső tereinek kialakításakor fontos szempont volt a terek funkcionális különválasztása.
A történelmi ablakok tömör tölgyfából készültek, az eredeti kialakításnak megfelelően.
A redőnyök elektromos távirányítós rendszerűek. A lámpák kapcsolóról és távirányítással is működtethetők.

Közös költség: 14. ezer - Ft/hó


Elhelyezkedés

Budapest, V. kerület, Lipótváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6520614


Az általad megtekintett eladó Budapest, V. kerület, lipótvárosi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A téglalakás ára 167 millió Ft, négyzetméter ára 2 226 667 Ft, ami a Budapest, V. kerületi átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Fróna Rita referens a Fróna Rita irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6520614. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, V. kerület, Lipótváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.