star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, V. kerület, Lipótváros

  • 39 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, V. kerület, Lipótváros

  • 39 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, V. kerület, Lipótváros

  • 39m²


Ár:

59 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Csak a Fundamenta kínálatában! Az V kerületben, a Bazilika mellett, a Budapesti Óriáskerék közvetlen szomszédságában, a nyüzsgő Belvárosban eladó ez a 39m2-es könnyen 1,5 szobássá alakítható jó állapotú, 1. emeleti, csendes udvari téglalakás. A hely adottságaiból adódóan, ez az ingatlan kitűnő hosszútávú befektetés.
Akár hosszútávú bérbeadásban gondolkozik, akár saját részre keresi a lakást, ennek az ingatlannak az értéke csak nőhet.
Nemcsak Pest, de az V. kerület egyik legszebb része ez.
A ház kívül-belül felújított. A lakás udvari adottságának köszönhetően, csendes. A lakás átalakítására 2 tervet is készítettünk, egy költség kímélőbbet és egy költségesebbet, de az ingatlan akár jelenlegi állapotában is költözhető.
A rezsiköltsége rendkívül alacsony.
Közös kötsége vízzel együtt: 8.500 Ft/hó
Téli átlag fűtésköltsége: 10.000 Ft/hó

Az ingatlan, a piacon egyedülállóan alacsony, végig fix kamatozású Fundamenta hitellel megvásárolható, nemcsak meglévő ügyfeleknek. Hitelkamatok: 6,7%-4,9% vagy 6,4%-3,9%
A tájékoztatás nem teljes körű a részletekért hívjon bizalommal!


Elhelyezkedés

Budapest, V. kerület, Lipótváros, Sas utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6598432


Az általad megtekintett eladó Budapest, V. kerület, lipótvárosi (Sas utca) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 39 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 535 897 Ft, ami a Budapest, V. kerületi átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Veres Gábor referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6598432. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, V. kerület, Lipótváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.