star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 88 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

134,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 88 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 88m²


Ár:

134 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

A Belváros egyik legértékesebb részén, közel a Dunához, Váci utcához, mégis tökéletesen csendes parkos helyen, stílusosan kialakított, 2+2 szobás lakás eladó.
Az 5 emeletes, liftes, bauhaus épület, zárt folyosós, csendes, tiszta épület, kulturált szomszédokkal.
A 88 nm alapterületű ingatlant teljesen átalakították és egy igazán élhető, modern otthonná varázsolták, ahol mindennek kényelmesen megvan a helye. A nappali egy parkos, tágas területre néz, nincs közvetlen szemközti ház, így teljesen zavartalan és világos. A nagyobbik hálószoba saját fürdőszobával is rendelkezik, valamint további két szoba is kialakításra került, melynek funkcióját jövőbeni tulajdonosa döntheti el, lehet háló, dolgozó vagy gardrób.
A konyha gépesített és bútorozott, mellette kapott helyet a fürdőszoba, az előszobából nyílik még egy wc és tárolóhelyiség is. Mindenhol visszaköszön az márványminta és a diszkrét arany, ami igazán elegánssá teszi az összhatást. A lakás részben bútorozott. A tulajdonos szívesen segít a további berendezésben vagy igény esetén a félszobák összenyitásának munkáját is gyorsan tudja produkálni.
Az 5. kerület általában, de az igazi belvárosi rész örök érték, így ez nem csak egy "lakás", hanem időtálló befektetés is. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 345310


Elhelyezkedés

Budapest, V. kerület, Bástya utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6457555


Az általad megtekintett eladó Budapest, V. kerületi (Bástya utca) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 88 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 134,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 532 955 Ft, ami a Budapest, V. kerületi átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Harján Éva referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6457555. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, V. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.