star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 48 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

54 millió Ft

Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 48 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 48m²


Ár:

54 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

V. kerület V E R E S P Á L N É UTCÁBAN eladó egy műemlék társasházban található, földszinti, belső udvarra néző 48 m2-es, 2 szobás, gázkonvektoros lakás.

A lakás felújítandó, átalakítási lehetőséggel. A 4 méteres belmagasságnak köszönhetően galériázható. Fekvése északnyugati, a déli órákban az ingatlan benapozott, földszinti elhelyezkedésének ellenére. A lakáshoz pincei tároló is tartozik. Az ingatlanban a jelenlegi fűtés gáz-konvektoros, a melegvíz kazánnal megoldott.
A háromemeletes, műemlék védett épületben 12 lakás található, az airbnb a házban nem engedélyezett.

Közös költség 1 8000 Ft/hó, amely magába foglalja a közös vízfogyasztást, felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a biztosítást.

Az épület központi elhelyezkedésének előnye, hogy a Ferenciek tere és a Kálvin tér is pár száz méteren belül található ahol számos tömegközlekedési járat elérhető. Orvosi rendelő, iskola, óvoda, posta, élelmiszerboltok és az egyik legszebb közpark a Károlyi-kert is az épülettől 5 percnyi sétára található.

Eladási ára 54M Ft

Hétvégén is hívhat!


Elhelyezkedés

Budapest, V. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6488078


Budapesti Ingatlanok

Budapesti Ingatlanok

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, V. kerületi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 48 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 54 millió Ft, négyzetméter ára 1 125 000 Ft, ami a Budapest, V. kerületi átlaghoz képest 33%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Budapesti Ingatlanok hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6488078. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, V. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.