star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 18 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 18 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 18m²


Ár:

29 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
6.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A BELVÁROS SZÍVÉBEN, a Vörösmarty térnél, a LENYŰGÖZŐ SZÉPSÉGŰ József nádor téren, egy LIFTES GYÖNYÖRŰ ÉPÜLET 6. emeletén kínáljuk megvételre ezt a NAPFÉNYES, 18 nm-es, praktikusan kialakított CSENDES garzont.

Egyedisége, hogy külön bejáratú lépcsőházon keresztül közelíthető meg, ahol csak ez az egy lakás található. Nincs közvetlen szomszéd és a belső udvarra néz, így teljesen csendes, nyugalmas.
A legfelső emeletnek és a 2 ablaknak köszönhetően rendkívül világos, napfényes.

Kitűnő BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG, hiszen könnyedén, magas bérleti díjon kiadható, de akár saját otthonnak is remek választás.

Teljes felújítás 2014-ben történt, elektromos fűtőpanelekkel és klímával felszerelt. Rezsije nagyon kedvező: a közös költség korlátlan vízfogyasztással mindössze 3500 Ft havonta.

1/1 tulajdon, tehermentes, önálló helyrajzi számmal rendelkező lakás, akár azonnal birtokba vehető.

A nyugalom szigete, azonban nem kell messzire mennünk, ha a pezsgő belvárosi életérzésre vágyunk: 1 perc sétára a Vörösmarty tér, 4 percre a Duna-part, Vigadó tér és a Deák Ferenc tér kiváló tömegközlekedésével és a szórakozási lehetőségek széles választékával.

A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal!
Ingatlanok eladásának és vásárlásának teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ingatlanos szakjogász, energetikus biztosítása.
Hitelügyintézés a legjobb feltételekkel, gyorsan és díjmentesen.
Komlós Rita +36203315702

Referencia szám: LK038529


Elhelyezkedés

Budapest, V. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6502446


Az általad megtekintett eladó Budapest, V. kerületi téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 18 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A téglalakás ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 661 111 Ft, ami a Budapest, V. kerületi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Komlós Rita referens a Nagy Lajos király útja irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6502446. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, V. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.