star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 38 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

62,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 38 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 38m²


Ár:

62 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1940
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A főváros szívében keres lakást? A CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál egy 38 m2-es, felújított lakást az 5. kerületben!Az eladó lakás jellemzői:- a lakás a 5. kerület egyik legfrekventáltabb utcájában, a  Nagy Ignác utcában található, pár perc sétányira a Nyugati Pályaudvartól, Parlamenttől, Kossuth tértől- egy 3 emeletes tégla építésű, 24 lakásos társasház második emeletén található- a társasház külső-belső homlokzatát 2010-ben és 2020-ban újították fel, a belső udvar felújítása jelenleg is folyamatban van- nyitott, körfolyosós lépcsőházból jutunk be a lakásba, mely K-Ny tájolású- a lakáson néhány éve széles körű műszaki és esztétikai felújítást végeztek el: korszerűsítették a villany- és vízhálózatot, a fűtésrendszert, teljesen új konyhabútort kapott, valamint egy okos térátrendező megoldással külön helyiségbe került a zuhanyzós fürdőszoba és a kézmosós WC- a vizesblokkot egy gardrób terület választja el a tágas nappali szobától- ízléses fa lépcsőn jutunk fel a kényelmesen kialakított galériába, ahol a hálórész és egy dolgozó sarok kapott helyett- a lakótér területe tulajdoni lap alapján 38 m2 (a belső átalakításnak köszönhetően a valóságban 40 m2)- rendelkezésre álló helyiségek: előtér, konyha/étkező, galériázott szoba, fürdőszoba, WC kézmosóval-  a felújítás során a lakás fűtését is korszerűsítették, gáz-cirkó kazánt kapott helyet a WC helyiségben - a lakáshoz tartozik egy tároló helyiség is a pinceszinten- a társasházban engedélyezett az airbnb tevékenység- kedves, segítőkész lakóközösség várja az új tulajdonost- a közös költség havi 15.000,- Ft- a lakás 1/1 tulajdonban van, 2023. október 1-től vehető birtokba.A lakás Budapest központi kerületében, kitűnő helyen van, jó szívvel ajánlom befektetési célra is, hiszen könnyen, gyorsan kiadható, akár rövid, akár hosszú távra, de egyetemistáknak/főiskolásoknak is tökéletes választás lehet. Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal és nézzük meg együtt. Az ár alkuképes, megtekintés után szívesen fogadjuk az ajánlatokat!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk! 


Helyiségek

Wc
1.29m²
Fürdőszoba
4.5m²
Szoba
23.56m²
Konyha
10.16m²

Elhelyezkedés

Budapest, V. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6552457


Az általad megtekintett eladó Budapest, V. kerületi téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 38 m². További jellemzői: az építés éve 1940, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 62,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 655 263 Ft, ami a Budapest, V. kerületi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sarkadi Nikoletta referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6552457. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, V. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.