star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 73 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

80,99 millió Ft

Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 73 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 73m²


Ár:

80 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1922
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

°V. kerület, Báthory utca patinásház, 73 nm-es lakás°A Báthory utca egyik kulturált házában kínáljuk eladásra ezt a két szobás lakást. Az ingatlan a liftes ház 2. emeletén található. Csendes folyosóra néző hálószoba, konyha, fürdőszoba és nyugati fekvésű tágas nappali, mindezt 3,8m. belmagassággal, várja új tulajdonosát. Kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkező, felujítandó lakás, ugyanakkor a kikapcsolódás után vágyok számára is remek választás, hiszen a Duna, a Szabadság tér pár percre van.Budapest kulturális oldalát is felfedezhetjük, hiszen a Vígszínház csak egy karnyújtásra fekszik. Remek üzletek és kiváló éttermek is vannak a közeli bevásárlóközpontban, de a környező utcákban is. További látnivalók az apartman közelében: a Gustav Eiffel által tervezett Nyugati pályaudvar, a Parlament, a Bazilika...Forduljon hozzám bizalommal!

Referencia szám: LK021996


Elhelyezkedés

Budapest, V. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6587350


Az általad megtekintett eladó Budapest, V. kerületi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 73 m². További jellemzői: az építés éve 1922, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A téglalakás ára 80,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 109 452 Ft, ami a Budapest, V. kerületi átlaghoz képest 33%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tót Nikoletta referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6587350. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, V. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.