star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 77 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

194,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 77 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 77m²


Ár:

194 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1920
Emelet
2.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Káprázatos Luxuslakás a Váci utca szívében!Eladó ez a lenyűgöző luxuslakás a Váci utca sétáló részén, mely egyenesen a város szívébe vezet.Ez a 75 m2-es második emeleti lakás a város vibráló életét kínálja Önnek, és a történelmi Váci utca gyönyörű sétáló részére nyíló erkélyről élvezheti a város pezsgését.A lakás ideális választás, legyen szó otthonról vagy befektetésről, mivel rendkívül értékálló. A luxuslakás magába foglal két hálószobát, két fürdőszobát és duplakomfortos kialakítást, amely minden kényelmet és luxust kínál a mindennapokhoz.A lakás felszereltsége magáért beszél:- Hangulatos kandalló, amely tökéletes a hidegebb estéken- Valódi tölgy parketta az egész lakásban, ami melegséget és eleganciát kölcsönöz- Design ajtók, melyek stílusos megjelenést biztosítanak- Porcelanosa csempék a fürdőszobákban, melyek modern és elegáns atmoszférát teremtenek- Fólia mennyezet a fényt és tágasságot fokozza- Klimatizálás a kényelem érdekében- Egyedi bútorok, amelyek a lakást személyre szabottá teszik- Teljes műszaki felújítás, hogy a lakás a legmodernebb technológiával legyen felszerelv- Design csillárok, amelyek lenyűgöző fényjátékot teremtenekEz a lakás a luxus és kényelem tökéletes összhangját kínálja, és garantáltan elvarázsolja Önt.Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és tegye meg az első lépést a Váci utca életstílusába való belépés felé.Vegye fel velem a kapcsolatot még ma, és nézze meg ezt az álomlakást személyesen!

194900000 Ft


Elhelyezkedés

Budapest, V. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6589883


Az általad megtekintett eladó Budapest, V. kerületi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 77 m². További jellemzői: az építés éve 1920, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A téglalakás ára 194,9 millió Ft, négyzetméter ára 2 531 169 Ft, ami a Budapest, V. kerületi átlaghoz képest 33%-kal magasabb. Az ingatlant Cseh Klaudia referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6589883. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, V. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.