star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 133 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

230 millió Ft

Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 133 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 133m²


Ár:

230 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1850
Emelet
3.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

BEFEKTETŐKNEK & LUXUST kedvelőknek

Gyönyörű Exkluzív ingatlan Budapest szívében az V. kerületben, a Váci utca közelében, a Kristóf térre kilátással!

A 3. emeleti ingatlan alapterülete 133 m2, mely a régi nagypolgári hangulatot modern és exkluzív stílussal ötvözi., és Budapest örténelmi és pezsgő belvárosában található.

Az ingatlan különlegességét a tágas elrendezés és a részletekbe menően kidolgozott belsőépítészeti tervezés adja.

A lakásban a hálószoba különleges elrendezésű, üvegfallal elválasztott fürdőszobával került kialakításra, ami elegáns és intimebb hangulatot teremt.

A fényárban úszó 65 m2-es nappali és amerikai konyha együttese, tökéletes helyszínt biztosít vendégeinek.

A lakás felújítása, a beépített bútorok, konyhai gépek és világítás mind az igényességet és a magas minőséget tükrözik.

A fűtés és melegvíz ellátást modern kombi-cirkó berendezés biztosítja, és a lakásban minden közműfogyasztás egyedi módon mérhető.

Az ingatlan elhelyezkedése kiemelkedő, hiszen az Anna kávézó és a Cyrano étterem teraszáról élvezhető a város nyüzsgése.

A Kristóf tér történelmi és szép környezetben található, és a közeli tervezésű kutnewszky üzletház történelmi értéket képvisel.

Az ingatlan könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt, és a parkolás is megoldott a közeli Szervita téri parkolóházban.Videó az ingatlanról: https://www.youtube.com/watch?v=10fmRXGFknA

230000000 Ft

Referencia szám: LK047452-IN


Elhelyezkedés

Budapest, V. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6595165


Az általad megtekintett eladó Budapest, V. kerületi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 133 m². További jellemzői: az építés éve 1850, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 230 millió Ft, négyzetméter ára 1 729 323 Ft, ami a Budapest, V. kerületi átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Orosz István. referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6595165. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, V. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.