star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 42 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 42 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 42m²


Ár:

69 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
4.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

Kiváló állapotú, napfényes lakás eladó a Váci utca - Régi posta utca sarkán !

Budapest belvárosának egyik legkedveltebb környékén kínálunk eladásra egy varázslatos, másfél szobás lakást a Váci utcában egy liftes társasház 4. emeletén

Az ingatlan jó állapotban van, így az új tulajdonosnak csak beköltöznie kell és élveznie a kényelmet és a minőségi életet. A világos nappali és a tágas hálószoba kényelmes és meghitt légkört kínál, ideális helyszínt teremtve a pihenésre és a kikapcsolódásra.

A lakás rendelkezik klímaberendezéssel, így a nyári melegben is mindig kellemes hőmérsékletet biztosít. A nagy ablakoknak köszönhetően árad be a természetes fény, így a lakás mindig világos és barátságos.

A Váci utca közelsége pedig garantálja, hogy minden, amire szüksége lehet, könnyen elérhető legyen: éttermek, kávézók, üzletek és tömegközlekedési lehetőségek mind a közelben vannak.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Ha egy kényelmes és stílusos lakásra vágyik a belváros szívében, akkor ez az Ön számára ideális választás. Forduljon hozzánk még ma, hogy megtekinthesse ezt az exkluzív ajánlatot! ️ ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 364514


Elhelyezkedés

Budapest, V. kerület, Váci utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6626395


Az általad megtekintett eladó Budapest, V. kerületi (Váci utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 42 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 664 286 Ft, ami a Budapest, V. kerületi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fáczán Dávid referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6626395. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, V. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.