star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 118 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

138,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 118 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 118m²


Ár:

138 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1950
Szobák száma
5
Fűtés
cirkófűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Tekintse meg a Bajcsy-Zsilinszky út varázslatos panorámájával rendelkező, egyedi lehetőségekkel teli ingatlanát!
Ez a hatalmas nagypolgári lakás korábban rendelőként funkcionált, és most lehetőséget kínál arra, hogy saját elképzeléseinek és igényeinek megfelelő otthont vagy vállalkozást teremtsen.

Az öt szoba mindegyike kiváló kilátással rendelkezik a Bajcsy-Zsilinszky útra, és a szobákban akár vízkiállás is könnyen kialakítható. Az ablakok frissen felújítottak, és bár a csiszolás és mázolás még hátravan, a környék hangulatos látványában már most gyönyörködhet.

Bár a fűtési rendszer és elektromos hálózat frissítésre szorul, jelenleg is kifogástalanul működnek. A villanyórafrissítést már elvégezték, és energetikai tanúsítvánnyal is rendelkezik az ingatlan.

Az ingatlan egyedi lehetőséget kínál, könnyedén alakítható, belmagasságának köszönhetően akár állógaléria is kialakítható.

Az elrendezés és a kitűnő lokáció miatt ez az ingatlan ideális választás orvosi rendelőnek vagy ügyvédi irodának. A Báthory utca környékén mindig könnyen található parkolóhely, így a belvárosi életstílust és a praktikumot is élvezheti.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Építse fel álmai otthonát vagy üzletét ebben az egyedülálló ingatlanban, és élvezze a város szívében rejlő kényelmet és eleganciát!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Közlekedő
16.5m²
Előszoba
12.32m²
Konyha
4.45m²
Wc
1m²
Wc
1m²
Fürdőszoba
5m²
Szoba
15.89m²
Szoba
22.15m²
Szoba
11.28m²
Szoba
10.32m²
Szoba
16.1m²

Elhelyezkedés

Budapest, V. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6633924


OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, V. kerületi téglalakás 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 118 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 138,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 177 119 Ft, ami a Budapest, V. kerületi átlaghoz képest 29%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Antal Zsófia referens az OC II/A- Solymár- Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633924. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, V. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.