star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 87 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

98 millió Ft

Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 87 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 87m²


Ár:

98 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1925
Emelet
1.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó egy hangulatos, teljesen felújított otthon Budapest V. kerületének közkedvelt részén. Az ingatlantípusa egy tökéletes választás családosok számára, akik egyszerre keresik a városi élet dinamizmusát és egy nyugodt, harmonikus otthont. Ez az ingatlan egy kivételes lehetőség azok számára, akik nemcsak egy lakást, hanem egy valódi otthont keresnek Budapest egyik legszebb részén. Az említett ár és az ingatlan adottságai figyelembe vétele mellett ez az otthon nemcsak kényelmet és stílust kínál, hanem befektetési lehetőséget is biztosít a jövőre nézve. Ha Ön olyan ingatlanra vágyik, ahol minden részlet a minőségről és gondos tervezésről árulkodik, ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget!Az új ablakok és bejárati ajtó nemcsak esztétikailag teszik teljessé a lakást, de a hőszigetelés és a biztonság szempontjából is fontos szerepet töltenek be. A lakóközösség nyugalma és a rendkívüli közös kert zöld oázist teremt a város szívében, ahol a lakók kikapcsolódhatnak a mindennapok zajától. A közösségi élményt a közös, békés, zöldellő kert teszi teljessé, ahol a pihenés mellett a baráti, családi összejövetelek helyszínéül is szolgálhat.A lakás négy kiváló elrendezésű szobából áll, amelyek elegendő teret biztosítanak a kényelmes mindennapokhoz és a családi együttlétekhez is. Az otthon hangulatát a frissen felújított víz- és villanyvezetékek, valamint a gyönyörűen megújult fürdőszoba és konyha emelik. Az apró részletekig gondosan átgondolt felújítás során a mellékhelyiségek is megújultak, biztosítva a modern kor igényeinek megfelelő kényelmet.Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy egy ilyen kivételes, kész otthon tulajdonosa legyen Budapest szívében! További információkért és megtekintésért keressen bizalommal.

98000000 Ft

Referencia szám: LK035784


Elhelyezkedés

Budapest, V. kerület, Balaton utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6650059


Szabóné Várhegyi Anikó

Szabóné Várhegyi Anikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Az általad megtekintett eladó Budapest, V. kerületi (Balaton utca) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 87 m². További jellemzői: az építés éve 1925, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). A téglalakás ára 98 millió Ft, négyzetméter ára 1 126 437 Ft, ami a Budapest, V. kerületi átlaghoz képest 33%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabóné Várhegyi Anikó referens a Vadászy Gábor irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650059. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, V. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.